2012: Van der Valk, Lichtgewicht klaptafels


2012: Van der Valk Almere wilde graag de vergaderzalen met stapelbare stoelen en inklapbare lichtgewicht tafels inrichten die er strak en modern uitzien. De lichtgewicht klaptafels mogen niet zwaarder zijn dan 10 kilo en absoluut gebruikersvriendelijk: voor alle medewerkers snel en handig in te klappen. Uiteraard moeten de lichtgewicht klaptafels ook stabiel zijn. Peter Helsloot van StaalBaron B.V. ontwikkelde speciaal voor dit Van der Valk hotel de tafel serie Tavoli: super lichtgewicht klaptafels met uiterst sterke randen voor het zware gebruik in de vergaderzalen, dorpshuizen, multifunctionele zalen en banquetting zalen.

Lichtgewicht klaptafels : Tavoli

Productontwikkeling: Lichtgewicht klaptafels

Sinds 1989 ontwikkelt Peter Helsloot stapelbare stoelen, de stackchair, en klaptafels. De lichtgewicht klaptafelserie Tavoli is echt ontstaan vanuit de hotelmarkt. Tijdens het opstellen en afruimen van vergaderzalen beschadigen heel veel klaptafels op de randen. Het gevolg is dat de tafels weer gedekt moeten worden hetgeen kosten met zich meebrengt: extra was en extra arbeidstijd voor het opdekken. Bovendien passen met linnnen gedekte klaptafels niet altijd in het esthetische beeld van de vergaderzaal. Vandaar de vraag van de hotelmarkt om een mooie, gebruikersvriendelijke klaptafel te ontwikkelen.
De klaptafel Tavoli productkenmerken :

  • Lichtgewicht tafelbladen  niet meer dan 10 kilogram bij een bladmaat van 140 x 70 cm
  • Lichtgewicht tafelpoten die de gebruiker staand kan inklappen en uitklappen
  • (dit voor komt heel veel schade aan de randen van de klaptafels)
  • Robuuste tafelranden van kunststof die niet beschadigen bij vallen.
  • Zeer ruime standaard decor keuze van de tafelbladen.
  • De lichtgewicht klaptafels serie

Kijk voor meer informatie op StaalBaron Projectmeubilair
De lichtgewicht klaptafels Tavoli worden inmiddels ook toegepast in in vele multifunktionele Vergaderzalen van: Dorpshuizen, Sportkantines, Restaurants, Hotels, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen  en overheidsinstellingen.

Kijk voor het schitterende resultaat op de website van Van der Valk, beiden ingericht naar het ontwerp van Mariëtte Dekker.
ZienXL leveranciers realiseren dit Sfeervolle Horecaconcept Restylen Bar Brasserie 1718.
Wil jij ook zo’n mooie vergaderruimte? Bel ZienXL 072-7600015 of mail ZienXL

Project: Lichtgewicht klaptafels

Opdracht Vergadermeubilair Lichtgewicht klaptafels
Creatief Ontwerp StaalBaron BV Peter Helsloot
3D Ontwerp StaalBaron BV Peter Helsloot
Productie StaalBaron BV Peter Helsloot