Zomers StaalBaron totale horecainrichting
Zomers maatwerk barbank door Staalbaron projectinrichtng

2013: Zomers Horeca Inrichting


Zomers horeca inrichting is Nieuw! Fris en hip, dat was de wens van Corina en Mark Röpke voor de strandtent Zomers: een spectaculaire eilandbar met geïntegreerde DJ Booth, speciaal voor de bruiloften en dansavonden, prachtige barbank zijn de basiselementen van dit horeca interieur. De Zomers Horeca Inrichting is neutraal zodat de styling echt opvalt: Corina verzorgt zelf de schitterende interieur styling van Paal17 en Zomers. Zij wilde graag vrijheid in keuze van de styling kleuren vandaar dat het kleurenschema rustig is: champagne, wit, antraciet, grijzen en de natuurlijke eikenhout kleur.
Natuurlijke materialen zoals massief eikenhouten tafels, en een tikkie glamour in de bar en de bank bekleed met kunstleder Champagne geven de sprankelende finishing touch.

Zomers Horeca Inrichting Eilandbar!

De uitdaging in dit horeca inrichtingsproject was  het feit dat de strandtent in de winter niet opgebouwd was. Nameten ter controle van de eilandbar was er dus niet bij. Desondanks is de horeca inrichting van Zomers prachtig  geworden op het eiland Texel: prachtige bar, mooie barbank met schitterende champagne bekleding is 3 dessins, erboven decoratieve gouden spiegel waarin de zee gespiegeld wordt voor de gasten, moderne krukken, massief eikenhouten tafelbladen en leuk terras.
Het terras is modern ingericht met prachtige loungebanken, parasols en handige, stapelbare kunststof terrasstoelen.

Kijk voor het schitterende resultaat op de website van Paal17/Zomers, beiden ingericht naar het ontwerp van Mariëtte Dekker.
ZienXL leveranciers realiseren deze prachtige Zomers horecainrichting en Paal17 horecainrichting.
Wil jij ook zo’n mooie strandtent? Bel ZienXL 072-7600015 of mail ZienXL

Zomers Horecainrichting: interieurconcept

 

Oude “Zomers”

Project :

Opdracht Restylen Strandtent
Creatief Ontwerp StaalBaron BV Mariëtte Dekker
3D Ontwerp StaalBaron BV Mariëtte Dekker
Projectleiding StaalBaron BV Mariëtte Dekker
Leveranciers StaalBaron BV Stoelen, barkrukken, banken, lampenkappen
Projectafbouw Bimmerman Tafels