Bedrijfsvloeren ZienXL Heerhugowaard
Bedrijfsvloeren Heerhugowaard

Bedrijfsvloeren Heerhugowaard


Bedrijfsvloeren Heerhugowaard: Vloeren ZienXL

Vloerbedekking zoals PVC, Marmoleum van fabrikant Forbo, zachte vloerbedekking van Desso, het natuurlijke touwtapijt Sisal liggen in de showroom van ZienXL. Onderhoudsvrije vloeren zoals: PVC imitatie houtenvloeren,  PVC imitatie stenen vloeren, Marmoleum vloeren, Desso vloerbedekking, Tarkett en Marmoleum vloeren speciaal geschikt voor de zorg, beton-look vloeren, PU vloeren etc.
Vloerbedekking zorgt niet alleen voor een mooie decoratie van vloeren, zachte vloerbedekking heeft eveneens een geluidsabsorberende werking. Sommige zachte vloerbedekking zoals tapijt is speciaal ontwikkeld om schadelijk fijnstof op te vangen en vast te houden, zoals de Airmaster van Desso. De isolerende werking zorgt ervoor dat de warmte in of juist buiten de ruimte blijft.
ZienXL heeft een zeer ruim assortiment met vloerbedekking speciaal geschikt voor zorgprojecten, horeca of projectinrichting.: Forbo, Tarkett, Gerflor en Desso zijn merken die liggen in de showroom ZienXL.

Bedrijfsvloeren Heerhugowaard: Onderhoudsvrij PVC

PVC is een heterogene vloerbedekking en het is een duurzaam product, onderhoudsvrij en tevens uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Zowel in vochtige als in droge toestand vertoont PVC in het gebruik een stroef karakter. PVC vloerbedekking is ten aanzien van de elasticiteit en hardheid zo samengesteld, dat in geval van langdurige puntbelasting nauwelijks sporen zichtbaar achterblijven. Tijdens het productieproces worden hoge eisen gesteld ten aanzien van materiaalverdichting, wat resulteert in een goede vochtbestendigheid. Geschikt voor vloerverwarming, bureau- en rolstoelvast. PVC kan door zijn eigen-schappen worden toegepast in woonkamers, slaapkamers, keukens, winkels, kantoren e.d. ZienXL heeft in haar showroom diverse PVC vloeren liggen.

  • De PVC vloer kan aangebracht worden over een bestaande tegelvloer.
  • De PVC vloer kan aangebracht worden over vloerverwarming.
  • De PVC vloer heeft talloze moderne decors, tegels, houtdecors, fantasie patronen.
  • De PVC vloer vraagt weinig facilitair onderhoud.

Bedrijfsvloeren Heerhugowaard: Marmoleum

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct en prima geschikt voor woningen en kantoren. Marmoleum heeft milieu certificaat Cradle-to-Cradle . Marmoleum is leverbaar in op de rol in banen van 2 ml, als tegels en als marmoleum click panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleur-schakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

Bedrijfsvloeren Heerhugowaard: Het Nieuwe Werken

Speciaal voor kantooromgevingen waarin Het Nieuwe Werken wordt gefaciliteerd zijn extra geluidsabsorberende vloeren vaak een must. De kantoorruimten zijn vaak groot, er is veel geluid omdat samenwerken gestimuleerd wordt, en vaak worden harde bouwmaterialen gebruik die geluidsgolven terugkaatsen. Na een zorgvuldige akoestische meting worden de geluidsabsorberende maatregelen genomen waaronder vaak het plaatsen van vloerkleden.
Vloerbedekking fabrikant Desso heeft een speciale vloerbedekking ontwikkeld die de fijnstof van bijvoorbeeld printers opvangt en vasthoudt. Dit product kenmerk  is natuurlijk een zeer vitaliserende eigenschap van deze vloerbedekking: Desso Airmaster

Bedrijfsvloeren Heerhugowaard: Stylisten

ZienXL Interieur stylisten  helpen u  bij het uitzoeken van decoratieve raambekleding variërend van milieuvriendelijke raambekleding als wol tot brandwerende varianten als gordijn met vlinder of enkele plooi. ZienXL interieur stylisten komen bij u thuis om te beoordelen of de keuze in de showroom ZienXL ook wel echt bij u thuis staat. Bovendien geven zij advies op het gebied van kleurgebruik.

ZienXL: Lokatie

ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor vergaderingen, events, workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties van de allernieuwste keukenapparatuur. De workshop Interieurstyling is een echte een aanrader voor iedereen die professioneel met interieur omgaat!

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015