ZienXL Slaapconcepten De-Slaapfabriek Regio Alkmaar
ZienXL Slaapconcepten Slaapfabriek Regio Alkmaar
ZienXL Slaapconcepten Slaapfabriek Regio Alkmaar
ZienXL Slaapconcepten Slaapfabriek Regio Alkmaar
ZienXL Slaapconcepten Slaapfabriek Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Pand Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Koffietafel Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Parkeerkaart Regio Alkmaar

Boxsprings en Matrassen regio Alkmaar


Boxsprings en Matrassen : Slaapconcepten

ZienXL levert Boxsprings en Matrassen in de regio Alkmaar. Boxsprings en Matrassen zijn heel belangrijk voor een rustgevende slaap. Heerlijk ontspannen slapen en uitgerust wakker worden. Dat gun je uiteraard jezelf en zeker je gasten in de hospitality branche. ZienXL is samen met de ervaren medewerkers van De-Slaapfabriek prima in staat te helpen bij de juiste keuze van de meest geschikte hotelbedden, boxsprings en matrassen regio Alkmaar. Slaapcomfort wordt immers voor een groot gedeelte bepaald door de keuze van het matras en/of het topdekmatras. Bij De-Slaapfabriek, dé snelst groeiende internet slaapkenner, helpt je met het maken van de juiste keuze door onder andere het beantwoorden van 4 eenvoudige vragen:

  1. Ervaar je graag het gevoel van luxueus slapen?
  2. Heb je medische klachten of kleine pijntjes in de rug en/of gewrichten?
  3. Heb je last van veel transpiratie tijdens de nacht?
  4. Wat is het budget?
    Indien er zorgvuldig en correct antwoord is gegeven op deze vragen, dan is in grote lijnen duidelijk welke slaapproducten in aanmerking komen. Op de website van De-Slaapfabriek is met behulp van handige filters door jezelf een selectie te maken waarbij rekening wordt gehouden met bovenstaande zaken.

Alle producten, boxsprings en matrassen regio Alkmaar,  komen uit gerenommeerde Nederlandse fabrieken. Daarnaast doen we al vele jaren zaken met Veldeman en Van Landschoot. Deze Belgische fabrikanten hebben een grote positie op de Nederlandse markt en de kwaliteit is gegarandeerd. Bijkomstig voordeel is dat de samenwerking met Nederlandse en Belgische fabrikanten tot korte levertijd van 1 tot 4 weken leidt. 

Boxsprings en Matrassen regio Alkmaar :
Configurator : Stel online je boxspring samen

ZienXL slaapconcepten gaat nog een stap verder. Het is nu mogelijk om je boxspring en matrassen helemaal op maat samen te stellen. Aan de hand van 8 stappen kun je eenvoudig de modellen, afmetingen, uitvoeringen, kleuren en accessoires zelf bepalen. Op deze wijze is er voor elk budget een Boxsprings en Matrassen regio Alkmaar  samen te stellen.

Neem gerust een kijkje in de showroom ZienXL na telefonische afspraak 072 7600015.

ZienXL: Locatie

ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers Samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL, gelegen op het “vierlandenpunt” gemeente Schagen, gemeente Heerhugowaard, gemeente Langedijk en gemeente Hollands Kroon,  wordt ook gebruikt voor vergaderingen, events,  workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties van de allernieuwste keukenapparatuur. Wil je je slaapkamer opnieuw inrichten dan is de workshop Interieurstyling is een echte een aanrader voor iedereen die professioneel met interieur omgaat!

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.