Creatief vergaderen Alkmaar ruimte Miede in gebouw ZienXL in Heerhugowaard
Vergaderlokatie regio Alkmaar, createif vergaderen in Miede bij ZienXL
ZienXL Vergaderruimte BarBoom 16 personen Regio Alkmaar
ZienXL Vergaderruimte Bedrijfskeuken 40 personen Regio Alkmaar
ZienXL Vergaderruimte Bedrijfskeuken 40 personen Regio Alkmaar
ZienXL Vergaderruimte Bedrijfskeuken 40 personen Regio Alkmaar
ZienXL Vergaderruimte Koffietafel 14 personen Regio Alkmaar
ZienXL Vergaderruimte Miede Ronde Tafel 20 personen Regio Alkmaar
ZienXL Vergaderruimte Miede Ronde Tafel 20 personen Regio Alkmaar
ZienXL Vergaderen Duurzame Koffie Regio Alkmaar
ZienXL Vergadertafel XXL 26 personen Regio Alkmaar
ZienXL Vergadertafel XXL 26 personen Regio Alkmaar
ZienXL Vergaderruimte Koffietafel 14 personen Regio Alkmaar
ZienXL Vergaderen Complete Lunch Regio Alkmaar
ZienXL Business Centre Pand in Heerhugowaard
ZienXL Business Centre Koffietafel in Heerhugowaard
ZienXL Business Centre Parkeerkaart in Heerhugowaard

ZienXL Creatief Vergaderen regio Alkmaar


Creatief Vergaderen: ZienXL Miede

Wil je vergaderen in een creatieve ruimte op een ongedwongen manier op een sfeervolle plek, reserveer dan vergaderlokatie Miede.

De spreekkamer is ingericht met een grote karakteristieke houten tafel, met stroomtoevoer voor je laptop,  zodat Vergaderen, Management traningen en Meetings een heel ander karakter krijgen. Deze sfeervolle vergaderlokatie in Heerhugowaard  stelt je meteen op je gemak. Op deze manier wordt “out-of-the-box” denken gestimuleerd en zijn effectieve vergaderresultaten het gevolg.

Je kiest zelf hoe luxe en comfortabel je de vergadering wilt maken met lunch of in combinatie met een sportieve activiteit voor de afwisseling zoals een leuke fietstocht of een golftoernooi.

■ Boek vergaderruimte ZienXL Miede, maximaal 16 personen met of zonder heerlijke lunch!

 

Creatief Vergaderen: ZienXL Barboom

Zit je wel eens in een vergadering waarbij je het gevoel krijgt dat je je tijd nuttiger had kunnen besteden? Hoort u de vergaderdeelnemers langs elkaar heen praten? Verloopt de vergadering ongestructureerd of loopt deze ruim uit zonder het beoogde resultaat?

Er bestaat een theorie die stelt dat ‘staand vergaderen’ het nemen van beslissingen positief beïnvloed. ZienXL Barboom vergaderlokatie is sfeervol vergaderen op niveau, staand niveau uiteraard. De vergadertafel is op statafelhoogte met sfeervolle barkrukken. Kortom effectief vergaderen voor snelle beslissers: ZienXL Creatief Vergaderen.
Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.

■ Boek vergadertafel Barboom, maximaal 16 personen met of zonder heerlijke lunch!

 

Creatief Vergaderen: ZienXL Bedrijfskeuken

Wil je vergaderen en creatief koken in sfeervolle ruimten on het out-of-the-box denken te bevorderen!

De professionele keukenapparatuur is van de fabrikanten Rational en Frima, en bieden ongekende mogelijkheden voor professionele chef-koks en haar leerlingen. De karakteristieke houten tafel met houtkachel schept de juiste sfeer voor een gezellige, effectieve vergadertijd!

Je kiest zelf hoe luxe en comfortabel je de vergadering wilt maken met diner, lunch, zelf koken of voor je laten koken, 5 gangen, amuse-diner of 10 gangen diner. Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.

■ Boek workshopruimte ZienXL Bedrijfskeuken, maximaal 40 personen en kook zelf je maaltijd!

 

Creatief Vergaderen: ZienXL Koffietafel

De ZienXL koffietafel is een zeer sfeervolle, informele vergaderplek voor inspirerende brainstormsessies voor strategische plannen, creatieve marketing plannen, bouwvergaderingen, ontwerpsessies en creatieve workshops. Genietend van een kop verse bonenkoffie of lekkere kruidenthee borrelen de ideeën vanzelf omhoog in deze prettige vergaderruimte in Heerhugowaard regio Alkmaar. Aantal personen maximaal 14.

■ Boek vergaderruimte Koffietafel, maximaal 14 personen met of zonder heerlijke lunch!

 

Creatief Vergaderen: ZienXL Miede Ronde Tafel

Wil je vergaderen in een creatieve ruimte op een ongedwongen manier op een sfeervolle plek, reserveer dan vergaderlokatie Miede Rond in Heerhugowaard.

De goed, bereikbare vergaderruimte op tussen de gemeente Langedijk, Heerhugowaard, Schagen en Hollands Kroon, is ingericht als met een grote, ronde  tafel, in een lamp die je naar beneden kunt halen zodat je werkelijk in het licht zit en dus verlicht wordt. Brainstorm sessies, Creatief  Vergaderen, Management trainingen en Sales Meetings krijgen een heel ander karakter krijgen. Je voelt je meteen op je verbonden in deze cirkel van licht en ervaar de sfeervolle open ruimte. In deze gezellige vergaderruimte worden besprekingen en zaken doen een fluitje van een cent, creativiteit gestimuleerd en luisteren naar elkaar een must.

Je kiest zelf hoe luxe en comfortabel je de vergadering wilt maken met lunch of in combinatie met een sportieve activiteit voor de afwisseling zoals een leuke fietstocht of een golftoernooi.

■ Boek vergaderruimte ZienXL Miede Ronde Tafel, maximaal 10 personen met of zonder heerlijke lunch!

 

Creatief Vergaderen: ZienXL Vergadertafel XXL

ZienXL hecht veel waarde aan een sfeervolle omgeving en dit draagt positief bij aan de resultaten van een vergadering.

Ook de vorm van de vergadertafel, evenals de positie van de vergadertijgers heeft invloed op het voeren van gesprekken. Het is belangrijk dat de gesprekspartners elkaar goed kunnen zien: een ronde tafel of de speciale vergadertafel XXL  voor 26 personen.
De vergadertafel XXL  heeft veel hoeken (angulair) dit bevordert een vriendelijk gesprek omdat de vergadertijgers desgewenst elkaar kunnen aankijken of wegkijken zonder dat dit als storend wordt ervaren. De XXL vergadertafel wordt ook gebruikt als presentatie ruimten voor workshops, productpresentaties, managementtrainingen en meetings.

■ Boek vergadertafel XXL  maximaal 24 personen met of zonder heerlijke lunch!

ZienXL: Lokatie

ZienXL vergaderlokatie is gelegen op het vierlandenpunt tussen de gemeente Hollands Kroon, Schagen, Heerhugowaard en Langedijk midden in de Kop van Noord-Holland. Deze unieke vergaderlokatie is gelegen op de kruising van 2 belangrijke provinciale wegen de N241/N242 midden in de Kop van Noord-Holland. De bus stopt 100 m voor het pand en vertrekt vanaf station Heerhugowaard.

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.

De bus stopt 100 m voor het pand vanaf station Heerhugowaard.