ZienXL Coachingruimte huren in Heerhugowaard Regio Alkmaar
ZienXL Vergaderruimte huren in Heerhugowaard regio Alkmaar
ZienXL Flexwerkplek en Vergaderruimten huren in Heerhugowaard regio Alkmaar
ZienXL flexkantoren huren in Heerhugowaard regio Alkmaar
ZienXL FleXL Werkplek flexwerken in Heerhugowaard regio Alkmaar
ZienXL FleXLwerkplek flexwerken in Heerhugowaard regio Alkmaar
ZienXL Vergaderruimte Miede huren in Heerhugowaard regio Alkmaar
Creatief vergaderen Kop Noord-Holland in Heerhugowaard ZienXL
ZienXL Showruimten huren in Heerhugowaard regio Alkmaar
ZienXL Kantoorruimten Huren in Heerhugowaard regio Alkmaar
Creatief vergaderen inclusief Lunch centraal gelegen in Noordholland
ZienXL Creatief Vergaderen in Heerhugowaard ZienXL ruimte Miede
Flexkantoor regio Alkmaar in gebouw ZienXL
Flexkantoor Heerhugowaard bij ZienXL
ZienXL Business Centre Koffietafel flexibel huren in Heerhugowaard regio Alkmaar
ZienXL Business Centre Pand Regio Alkmaar flexiibel huren
ZienXL Business Centre Parkeerkaart Regio Alkmaar
ZienXL flexibel kantoor huren in Heerhugowaard regio Alkmaar

Flexibel Huren regio Alkmaar


Flexibel Huren ZienXL: Showroom voor webwinkels

Flexibel huren regio Alkmaar van showrooms in Heerhugowaard regio Alkmaar om je assortiment van je (woon) webwinkel te laten zien? Dat kan in het gebouw ZienXL, innavatieve ondernemers onder één dak! Je kunt je klanten professioneel laten ontvangen door de receptie. Het is mogelijk om per maand een showruimte te huren vanaf 25 m2. 

In 2012 ZienXL heeft de inspirerende showrooms uitgebreid van 1.600 m2 naar 2.350 m2 met een zogenaamde FleXL Centre, flexibele showrooms voor webwinkels en workshopruimten, flexwerk plekken en professionele, werkende bedrijfskeuken. ZienXL ondernemers richten interieurs in. Flexibel huren regio Alkmaar krijgt een nieuwe dimensie!

 • Wellicht heb jij een aanvullend (meubel)assortiment ?
 • Misschien zoek jij tijdelijke showroomruimte in Heerhugowaard voor meubels?

Voordelen voor de klanten van ZienXL zijn, dat zij alles in één keer regelen en één showroom bezoeken waar ze alle mogelijkheden kunnen zien. ZienXL biedt een voor de klanten tot in finesse uitgewerkt totaalpakket op het gebied van projectinrichting: van tekening, realisatie tot eindschoonmaak.

Natuurlijk kun je gebruik maken van een snelle draadloze internetverbinding. Bevalt de ruimte je goed dan kun je een maand abonnement afsluiten en kun je profiteren van alle gratis voordelen van ZienXL :

 • gratis werken in de FleXL zône,
 • gratis gebruik maken van de Business Lounges als vergaderlokatie tot 20 personen
 • gratis fair-trade gratis koffie of thee,
 • gratis bedrijfspresentatie  op de ZienXL website
 • je netwerk uitbreiden tijdens de events in het ZienXL gebouw.
 • gebruik het supersnelle WiFi netwerk!

Reserveer een showroom bij ZienXL voor € 200,- exclusief BTW per maand. Gratis gebruik Business Lounges biologische koffie en thee!

Flexibel Huren ZienXL: Kantoorruimten

Flexibel huren van kantoren in Heerhugowaard ? Volledig ingericht volgens de inspirerende principes van Het Nieuwe Werken in zeer representatief gebouw ZienXL en niet te veel betalen?

Dan is een ZienXL Office in de ZienXL Centre de oplossing voor jou. Serieuze besparingen op je personeelskosten, huisvesting-kosten en inrichtingskosten. De bemande receptie ontvangt je klanten op professionele wijze. Je hebt een zeer representatief Open Office in het ZienXL gebouw voor jou en je eventuele medewerkers in het ZienXL Centre. Je investeert niet in representatief kantoormeubilair: dit prachtige kantoormeubilair voldoet aan alle ARBO normen. De gezamenlijke printer, scanner en kopieermachine vind je op de begane grond. Bovendien maak je gezamenlijk gebruik van diverse ruimten hetgeen tot een besparing leidt op huisvesting-kosten: spreekruimten, vergaderzaal, leestafel, magazijnruimten, toiletten en keukenruimten. Een heerlijke gezonde lunch reserveer je voor jezelf of als traktatie voor je klanten!
Vergroot je netwerk tijdens netwerklunches voor genodigden in het ZienXL gebouw of tijdens de thema Events georganiseerd door de ZienXL bedrijven.

Kantoorruimte vanaf € 200,- exclusief BTW per maand bij ZienXL. Gratis gebruik vergaderruimte biologische koffie en thee!

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 in Heerhugowaard regio Alkmaar.

Flexibel Huren ZienXL: Flex Werkplekken

Flexibel Huren regio Alkmaar van werkplekken in de FleXL-zône is mogelijk in Heerhugowaard. Zoek je af en toe een sfeervolle werkplek en wil je je klanten professioneel ontvangen?  Gebruik de ZienXL strippenkaart! Prettig voor jezelf en prettig voor je cliënt. Het is mogelijk om een vergadering of business gesprek af te sluiten met een heerlijke lunch.
Tijdens een businessgesprek wil je niet gestoord worden. Bij ZienXL kun je als flexwerker, ZZP’ er, zelfstandig professional, dan ook terecht in een afgesloten sfeervolle ruimte. De werkplekken hebben ARBO goedgekeurde bureaustoelen en in hoogte instelbare bureaus.

Natuurlijk kun je gebruik maken van een snelle draadloze internetverbinding. Bevalt de ruimte je goed dan kun een maand abonnement afsluiten en kun je profiteren van alle gratis voordelen van ZienXL : gratis werken in de FleXL zône, gratis gebruik maken van de Business Lounges als vergaderlokatie tot 20 personen met fair-trade gratis koffie of thee, je gratis presenteren op de ZienXL website en je netwerk uitbreiden tijdens de events in het ZienXL gebouw.

Reserveer een werkplek voor één dag bij ZienXL in de FleXL-zône. Gratis biologische koffie en thee!

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.

Flexibel Huren ZienXL: Coaching – & Workshop ruimte

ZienXL biedt heel veel mogelijkheden voor het flexibel huren van workshopruimten voor bedrijfstrainingen of workshops. Tijdens een coachgesprek wil je niet gestoord worden. Bij ZienXL kun je als flexwerker, ZZP’ er, zelfstandig professional, dan ook terecht in een afgesloten ruimte met prettig daglicht. De zeer sfeervolle, flexibel in te richten ruimte zorgt voor een ontspannen sfeer. In het goed bereikbare, sfeeervolle gebouw ZienXL heb je speciale ruimten voor:

 • coachingsgesprekken individueel of in groepsverband,
 • kookworkshops,
 • creatieve workshops,
 • persoonlijke workshops,
 • bedrijfstrainingen.

ZienXL biedt de mogelijkheid de ruimte per uur, dagdeel of hele dag te huren. Maak gebruik van de vele gratis faciliteiten zoals:

 • gratis gebruik maken van de Business Lounges als vergaderlokatie tot 20 personen
 • gratis fair-trade gratis koffie of thee,
 • gratis bedrijfspresentatie  op de ZienXL website
 • je netwerk uitbreiden tijdens de events in het ZienXL gebouw.

Reserveer een workshopruimte of vergaderruimte voor één dagdeel bij ZienXL voor € 65,- exclusief BTW. Gratis gebruik Business Lounges biologische koffien en thee!

ZienXL: Lokatie

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.