Creabeif Vergaderen in Heerhugowaard bij ZienXL
Flexwerken in Heerhugowaard met duurzame koffie van Puro
Flexwerken in Heerhugowaard samen lekker lunchen!
Creatief vergaderen Heerhugowaard, representatief en professioneel bij ZienXL

Flexwerken Heerhugowaard


Uw onderneming groeit snel en  u bent op zoek naar een leuk, representatief bedrijfspand regio Alkmaar goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland. Je zoekt iets speciaals, iets van deze nieuwe, uitdagende tijd en wilt graag geïnspireerd worden door onder andere ondernemers. ZienXL, innovatieve ondernemers onder één dak! is een prachtig, karakteristiek gebouw met een zeer hoge mate van afwerking en biedt ruimte om te ondernemen.
Het Business Centre ZienXL heeft flexwerkplekken en vergaderzalen waar je je klant kunt ontvangen om een goede indruk te maken. Als je een ruimte wilt boeken ga dan naar deskbookers.nl en zoek naar ZienXL. Je kunt per uur of dagdeel een flexwerkplek of vergaderuimten huren.
Heeft u een snel groeiend bedrijf in de Kop van Noord-Holland, geen zin in files en zoekt u een zeer inspirerende werkomgeving, bel ons dan 072 7600015 of mail.

Flexwerken Heerhugowaard: Concept

ZienXL Business Centre zoekt innovatieve, creatieve ondernemers. ZienXL heeft een open, moderne structuur en ademt heel veel sfeer uit. De founders van ZienXL, Peter Helsloot en Mariëtte Dekker, richten professioneel gebouwen in waarin de moderne tijdsgeest en trends voelbaar zijn: duurzaamheid, liefde voor ambacht, deeleconomie.

 • Duurzaamheid:
  Het gebouw bestaat voor een zeer groot gedeelte uit gerecyceld materiaal zoals oude vloeren, stenen, dakpannen. Er wordt Biologische koffie & thee gedronken met een fairtrade kenmerk. Houtkachels branden het restafval van de werkplaats op.
 • Liefde voor Ambacht:
  Maek Meubels en StaalBaron maken zelf complete interieurs en meubels. Kwaliteit en een hoge mate van afwerking zijn cruciale kenmerken van de eindproducten.
 • Deeleconomie:
  Natuurlijk, iedereen wil geld verdienen, anders kun je niet leven en richt je geen onderneming op, maar dat is het niet alleen. Prettige werksfeer, samen koffiedrinken of lunchen, gezellig van gedachten wisselen of een spelletje spelen,  hier en daar waar mogelijk samenwerken zijn waarden die moeilijk uit te drukken zijn in geld maar zeker heel belangrijk zijn. ZienXL ondernemers delen deze waarden.

Kortom, ZienXL, Innovatieve ondernemers onder één dak! Boek op een plek of vergaderruimte bij Deskbookers!

Flexwerken Heerhugowaard: Delen

ZienXL, Innovatieve ondernemers onder één dak! Je kunt ook heerlijk vergaderen bij ZienXL. De voordelen nog een keer voor je op een rijtje

 • De representatieve uitstraling van het gebouw ZienXL als marketing instrument om (potentiële) klanten over de drempel te trekken,
 • Zeer goed bereikbaar in de Kop direct gelegen aan het kruispunt van 2 provinciale wegen N241/N242,
 • Supesnel glasvezelkabel verbinding 200Mb upload/200 Mb download,
 • ZienXL-ondernemers netwerk en motivatie om nieuw werk binnen te halen,
 • Elkaars gezelschap om een fijne werkdag te beleven, zo is er een biljart, dartboord, flipperkast en buitenterrassen,
 • Sfeervolle vergaderzalen om presentaties te geven.
 • Gratis biologische koffie & thee!

Heeft u een snel groeiend bedrijf in de Kop van Noord-Holland, geen zin in files en zoekt u een zeer inspirerende werkomgeving, bel ons dan 072 7600015 of mail.
ZienXL Business Centre ligt gelegen in de Kop van Noord-Holland gelegen op het vierlandenpunt Gemeente Schagen, Gemeente Langedijk, Gemeente Hollands Kroon en Gemeente Schagen. Dus je kunt flexwerken vlakbij Langedijk, flexwerken bij Nieuwe Niedorp, flexwerken Oude Nieuwdorp, flexwerken in Schagen.

Flexwerken Heerhugowaard: Extra’s

Het bedrijfspand regio Alkmaar kent vele extra’s zoals,

 • Pantry met afwasmachine,
 • Toegangsdeur,
 • Beveiliging,
 • Etalageraam,
 • Mogeijkheid van naamsvermelding op pand, 1.000 auto’s per dag rijden langs het pand ZienXL
 • Buitenterras
 • Kantoormeubilair zonder meerprijs

Heeft u een snel groeiend bedrijf in de Kop van Noord-Holland, geen zin in files en zoekt u een zeer inspirerende werkomgeving, bel ons dan 072 7600015 of mail.

Flexwerken Heerhugowaard: Lokatie

ZienXL Business Centre
Smuigelweg 1b
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600015
Nieuwsgierig en geïnteresseerd? Benieuwd naar ervaringen van ZienXL ondernemers? Bel 072-7600015 en maak een afspraak. Je kunt ook mailen dan bellen wij jou.