Interieur Zorginstelling De Waerden zorgmeubilair
Interieur Zorginstelling De Waerden zorgtafels
Interieur Zorginstelling De Waerden zorgstoelen
Interieur Zorginstelling De Waerden
Interieur Zorginstelling De Waerden samenwerken
Interieur Zorginstelling De Waerden zorgfauteuils
Interieur Zorginstelling De Waerden zorgmeubilair
Interieur Zorginstelling De Waerden uitleveren

2015: Interieur Zorginstelling


2015 : Interieur Zorginstelling De Waerden is opnieuw ingericht volgens het zorginterieurconcept Nature. In het voormalig Elisabeth Ziekenhuis, het huidige zorgcentrum Westerhout is een dagactiviteiten centrum ingericht door Stichting De Waerden. De cliënten en begeleiders wilde graag een gezellige, lichte ruimte:

  • De armstoelen moeten speciaal geschikt zijn voor ouderen, met ergonomisch gevormde armleuningen kunnen de senioren makkelijk en veilig opstaan. De  stoelen voor senioren zijn stapelbaar. Indien er meer mensen afhankelijk zijn van een rolstoel, stapel je de overtollige stoelen eenvoudig weg.
  • De senioren armstoelen hebben wieltjes in de voorste poten. Dit is ARBO technisch erg prettig, omdat de begeleiders nu de cliënten makkelijk kunnen verschuiven en helpen bij het opstaan.
  • De tafels hebben tafelbladen die eenvoudig te reinigen zijn en hebben geremde wielen zodat de tafel opstelling eenvoudig te veranderen is.
  • De cliënten hebben samen met de begeleiders een moodboard gemaakt. Zij wilden graag een landelijke inrichting. De TV-kast, de ronde tafel en het dressoir passen in het landelijke beeld qua sfeer en beleving. Het massieve hout is gevervd en dubbel afgelakt.
  • De op maat gemaakte schuifkast herbergt alle creatieve spullen.
  • De relaxfauteuils staan op wielen en bekleed met prachtig kunstleder speciaal geschikt voor de zorgsector. Het materiaal is snel en eenvoudig te reinigen met lauwwarm water. De kleuren zijn fleurig en op dit kunstleder hecht de MRSA bacterie zich minder makkelijk. Bovendien voldoet dit kunstleder speciaal voor de zorgsector aan de strengste eisen van brandwerendheid.

Interieur Zorginstelling De Waerden: Inhuizen

Op de prachtige inhuisdag hebben wij de stapelbare senioren stoelen buiten uitgepakt. Op de wieltjes rolden ons team de stoelen makkelijk naar binnen. De prachtige relaxfauteuils Angio staan eveneens op wielen. Hoewel er een aparte rustruimte is, kunnen de cliënten desgewenst ook een beetje dutten in de dagactiviteiten ruimten. De tafels staan eveneens op wielen dus het inhuizen was zo gepiept.

Interieur Zorginstelling De Waerden: Project

Opdracht Dagactiviteiten Centrum opnieuw inrichten De Waerden
Creatief Ontwerp StaalBaron BV Mariëtte Dekker
3D Ontwerp StaalBaron BV Ruben de Waard
Productie
Interieur
StaalBaron BV StaalBaron
Maek Meubels

Interieur Zorginstelling De Waerden: Info

StaalBaron BV
Smuigelweg 1b
1704 PX  HEERHUGOWAARD
072 7600010

StaalBaron is gevestigd in het sfeervolle Business Centre ZienXL in de Kop van Noord-Holland. ZienXL is gelegen in het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard op het vierlandenpunt tussen Gemeente Langedijk, Schagen, Holland Kroon en Heerhugowaard. Op het kruispunt tussen de provinciale wegen N241/N242.
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.
Bovendien is er een  openbare busverbinding vanaf station Heerhugowaard.