Kookevent Rational Frima Het Nieuwe Werken Event
Kookevent Rational Frima Het Nieuwe Werken Event

2012 Kantoorinrichting Het Nieuwe Werken Event


2012 : Kantoorinrichting is één van de 3 peilers van Het Nieuwe Werken Samen met u,  ZienXL, Herke ICT Group en H & S Adviesgroep, onderzochten wij de uitdagingen van Het Nieuwe Werken ook wel tijds- en plaatsonafhankelijk werken. Dit containerbegrip Het Nieuwe Werken werd onderverdeeld in Bricks (StaalBaron kantoorinrichting Het Nieuwe Werken), Bites (Van Herke ICT Group Automatisering Het Nieuwe Werken) en Behavior (H & S Adviesgroep, medewerkers Het Nieuwe Werken) in het karakteristieke gebouw ZienXL. Met interactieve workshops kunt u de onderwerpen verder uitdiepen. Ervaringsdeskundigen ontbreken uiteraard niet. Alex Adams, zelf pionier van Het Nieuwe Werken, werkzaam bij Microsoft is dagvoorzitter en inleider.
Deze workshops kantoorinrichting Het Nieuwe Werken, automatisering en arbeid zijn speciaal gemaakt voor ondernemingen en organisaties met meer dan 50 medewerkers. Het wordt afgesloten met een netwerkborrel!

Er waren geen kosten aan verbonden en u kunt u opgeven via info@zienxl.nl. Vol is vol!

Datum : donderdag 27 sept 2012 12.00 – 18.00
Maximaal 2 medewerkers per organisatie.

Workshop: Kantoorinrichting Het Nieuwe Werken

Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden werd het implementatie proces van kantoorinrichting Het Nieuwe Werken toegelicht.

  • Het eerste voorbeeld betrof de organisatie V & D. de directie had een aantal uitgangspunten geformuleerd zoals beter samenwerken tussen afdelingen, geen onderscheid tussen directie en medewerkers, accent op het assortiment, de succesformule van La Place worden ook het bedrijfsrestaurant van het hoofdkantoor geïntroduceerd. Dit had uiteraard gevolgen voor de organisatie en de nieuwe kantoorinrichting Het Nieuwe Werken…………..
  • Het tweede voorbeeld betrof de Gemeente Castricum. Deze gemeente had een imago probleem, veel gedoe over het Gemeentehuis, te duur verbouwing duurde te lang, waarom in Castricum etc. Bovendien werd daar in flex zones gewerkt op basis van integriteit van de gegevens…………ook hier werden de gevolgen voor de kantoorinrichting Het Nieuwe Werken besproken…

Tevens werd geprobeerd de link gelegd naar de eigen organisaties en wel of niet het invoeren van Het Nieuwe Werken. Dit leidden uiteraard tot pittige discussies…….

ZienXL: Lokatie

ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers Samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor vergaderingen, events, workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties van de allernieuwste keukenapparatuur. Tevens worden er kennis events georganiseerd voor de Het Nieuwe Werken, Horeca en de Zorg.

ZienXL
Samenwerken onder één dak!
Smuigelweg 1
1704 PX  HEERHUGOWAARD
072 7600010

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.

 

Kantoorinrichting Het Nieuwe Werken Event: Sponsors