ZienXL Meubelbouw Huiskamer Maek Regio Alkmaar
ZienXL Meubelbouw Maek Kinderkamer Regio Alkmaar
ZienXL Meubelbouw Maek Kinderkamer Regio Alkmaar
ZienXL Meubelbouw Maek Openhaart Regio Alkmaar
ZienXL Meubelbouw Maek Bar Regio Alkmaar
ZienXL Meubelbouw Maek Keuken Regio Alkmaar
ZienXL Meubelbouw Maek Eettafel Regio Alkmaar
ZienXL Meubelbouw Maek Kast Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Pand Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Koffietafel Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Parkeerkaart Regio Alkmaar

Meubelbouwer en Maatwerkkeukens regio Alkmaar


Meubelbouwer : Meubels met passie gemaakt

ZienXL huisvest een zeer goede meubelmaker Meubels en keukens met passie gemaekt! Van kast tot tafel, van (kinder)bed tot badkamermeubel. Op maat gemaakt en in elke stijl. Interieurstylisten dragen ideeën aan of misschien weet u zelf al precies hoe uw meubel er uit moet komen te zien. ZienXL interieurstylisten denken met u mee en zorgt voor een product dat volledig naar uw wens is.

Meubelbouwer : Maatwerkkeukens

ZienXL Interieurbouwer maakt alle mogelijke keukens voor uw huis en kan alle keuken inbouwapparatuur leveren. Klassiek of juist modern, in kleur gespoten of in hout? ZienXL Interieurbouwer maakt een keuken die is afgestemd op uw wensen. De prijs van een dergelijke keukens is absoluut in relatie met de kwaliteit: sterke scharnieren, door en door gekleurd, authentiek materiaal, echt hout, prachtige natuurstenen bladen of betonlook…………..

Meubelbouwer : Werkwijze

ZienXL nodigt je uit zelf een kijkje te komen nemen in de werkplaats en showroom. Wanneer alle wensen zijn doorgenomen maken wij een tekening voor u met daarbij een vrijblijvende offerte. Omdat alles wat wij maken maatwerk is, wordt er altijd een vrijblijvende offerte voor u gemaakt. Uit 20 jaar ervaring weet interieurbouwer MAEK dat maatwerk niet automatisch betekent dat uw meubels of keukens duurder zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar het zelf. Wanneer u akkoord gaat met de offerte spreken wij een leveringstermijn af.

Meubelbouwer: ZienXL partners

Samen met ZienXL stylistes kunnen wij uw volledige interieur naar wens verzorgen:voor  accessoires, behang, vloeren, etc. kunt u terecht in de showroom ZienXL.

Lees meer MAEK

ZienXL: Lokatie

ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor events, vergaderingen, workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties van de allernieuwste keukenapparatuur. De workshop Interieurstyling is een echte een aanrader voor iedereen die professioneel met interieur omgaat en zijn eigen maatwerkkeuken wil tekenen of ontwerpen!

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.