ZienXL Projectafbouw Alewijn Ott Keuken Regio Alkmaar
ZienXL Projectafbouw Ziekenhuis Almere Regio Alkmaar
ZienXL Projectafbouw Ziekenhuis Almere Regio Alkmaar
ZienXL Projectafbouw AVL Ziekenhuis Regio Alkmar
ZienXL Projectafbouw Uniserver Meeting Point Regio Alkmaar
ZienXL Projectafbouw Zomers Regio Alkmaar
ZienXL Projectafbouw Paal17 Bar Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Pand Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Koffietafel Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Parkeerkaart Regio Alkmaar

Projectafbouw Heerhugowaard


Projectafbouw Heerhugowaard: goed en snel

Projectafbouw wordt in deze tijd steeds belangrijker. Kantoren, ziekenhuizen, huizen worden vaak als lege hulsels afgeleverd waarna er een interieur in wordt gebouwd of moeten worden gerestyled. Vele bedrijfs-, kantoor-, en winkelinterieurs zijn binnen een week compleet verbouwd en weer gebruiksklaar gemaakt. Van vloer tot plafonds, van stoffering tot inrichting. Met ZienXL kiest u voor een gerenommeerde, betrouwbare en meedenkende afbouw- en interieurspecialist. Van ontwerp tot realisatie van afbouw én interieur. Voor dit complete pakket kunt u bij ZienXL terecht. Dankzij de unieke ZienXL werkwijze, Inspiratie, Creatie, Realisatie bent u verzekerd van een hoogwaardige totaaloplossing binnen ongekend kort tijdsbestek. Door één showroom bezoek, één aanspreekpunt wordt de klant in de horeca, zorg en Het Nieuwe Werken ontzorgd. StaalBaron in samenwerking met Wever Bouw realiseren van uw interieurdromen.

Projectafbouw Heerhugowaard: Prefab

ZienXL projectafbouw brengt de verbouwingstijd op de lokatie omlaag door zoveel mogelijk werk te prefabriceren.  Bij  renovatie wordt zorgvuldig bekeken wat er van de bestaande inventaris allemaal kan (en mag) worden hergebruikt. Uiteraard verlaagt dit de investeringen in het vernieuwde interieur. De moderne werkplaats zorgt ervoor dat ZienXL projectafbouw en maatwerkinterieur kan leveren voor een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Dit wordt gecombineerd met de nieuwste technieken op het gebied van ontwerp en architectuur van de ZienXL stylisten, zodat u altijd kunt rekenen op een uiterst zorgvuldige productie en plaatsing van de interieurelementen.

Projectafbouw Heerhugowaard: Retail

ZienXL projectafbouw verbouwt filialen van winkelketens in één week tijd. Dit is mogelijk door een unieke werkwijze, gebaseerd op veel prefab, grondige voorbereiding en uiteraard vakmensen op de werkvloer. Een winkelverbouwing moet zo weinig mogelijk tijd vergen, zodat de kosten van een gesloten zaak voor de eigenaar zo laag mogelijk blijven. ZienXL projectafbouw verzekert een hoogwaardige totaaloplossing binnen ongekend kort tijdsbestek. Het totale afbouwpakket vanaf de casco schil kan worden aangeboden: eerst het afbreken, daarna het tegelwerk, de wanden, de plafonds, het schilderwerk, het timmerwerk, de stoffering; wij nemen de klant álle zorg uit handen. Dat geeft rust en overzicht. Voor elke winkellocatie ZienXL projectafbouw heeft ervaring in locaties voor elk soort detailhandel: verswinkels, supermarkten, meubelzaken, kledingwinkels, outlet-stores……..

Projectafbouw Heerhugowaard: ZienXL Showroom

ZienXL showroom inspireert bij de keuzes van uw nieuwe interieur en huisvest architect en stylisten die u helpen bij uw creatieve ontwerp van gebouw, interieur of meubelstuk. Projectafbouw ZienXL helpt u bij de realisatie van uw interieur: een ervaren teamspeler en gewaardeerd partner in elk bouw stadium. Dat is een kwestie van klantgericht denken: u beschikt over één aanspreekpunt in het ZienXL gebouw. Het interieurwerk, het installatiewerk en alle andere bouwkundige en constructieve zaken worden door ZienXL specialisten verzorgd. Makkelijk, snel en efficiënt.

ZienXL: Lokatie

ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers Samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor kookworkshops van Frima en Rational, bedrijfstrainingen of productpresentaties van de allernieuwste keukenapparatuur.

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Maak een inspirerende afspraak in de showroom of mail ons uw vragen.

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.