ZienXL Raam- & vloerbekleding Regio Alkmaar
ZienXL Raam- & vloerbekleding Regio Alkmaar
ZienXL Raam- & vloerbekleding Regio Alkmaar
ZienXL Raam- & vloerbekleding Regio Alkmaar
ZienXL Raam- & vloerbekleding Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Pand Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Koffietafel Regio Alkmaar
ZienXL Interieuconcept Parkeerkaart Regio Alkmaar

Raambekleding regio Alkmaar


Raambekleding: ZienXL stalenkamer

Raambekleding ZienXL stalenkamer laat u allerlei soorten raambekleding zien zoals gordijnen, vitrage, shutters, horizontale en verticale lamellen, blinds en houten jaloezieën.
Gordijnstoffen zorgen niet alleen voor een mooie decoratie, gordijnstoffen  kunnen een isolerende, anti-inkijk en zonwerende werking hebben. De isolerende werking zorgt ervoor dat de warmte in of juist buiten de ruimte blijft. De anti-inkijk werking zorgt ervoor dat er van buitenaf niet naar binnen gekeken kan worden, waardoor de privacy beschermd wordt. De zonwerende werking is ideaal als het buiten warm is. Door de zonwering kan er wel licht binnen komen, maar worden de zonnestralen tegengehouden. De warmte van de zon krijgt dus geen kans om binnen te komen en de ruimte blijft zo heerlijk koel en heeft een aangename temperatuur. Als laatste heeft stof een akoestische werking, het neemt geluid op. Dit is buitengewoon waardevol.
ZienXL heeft een zeer ruim assortiment met gordijnstoffen met brandwerende certificaten en anti-bacteriëlen stoffen speciaal geschikt voor de Zorgsector.

Raambekleding: ZienXL Interieur stylisten 

ZienXL Interieur stylisten  helpen u  bij het uitzoeken van decoratieve raambekleding variërend van milieuvriendelijke raambekleding als wol tot brandwerende varianten als gordijn met vlinder of enkele plooi. ZienXL interieur stylisten komen bij u thuis om te beoordelen of de keuze in de showroom ZienXL ook wel echt bij u thuis staat. Bovendien geven zij advies op het gebied van kleurgebruik.

Raambekleding: Zorginstellingen

Speciaal voor Zorginstellingen zijn gordijnstoffen ontwikkeld en een anti-bacteriële werking hebben. De MRSA bacterie hecht zich heel moeilijk op deze gladde, uiteraard brandwerende gordijn stof. Daarnaast zijn er naast de decoratieve gordijnenstoffen ook bijpassende wandbekleding in het zorg assortiment opgenomen. Neem gerust een kijkje in de showroom ZienXL om de prachtige kleuren combinaties te bekijken, de anti-bacteriële stoffen te voelen, en de geluidsabsorptie van stof te ervaren.

Raambekleding: Het Nieuwe Werken

Speciaal voor kantooromgevingen waarin Het Nieuwe Werken wordt gefaciliteerd zijn extra geluidsabsorberende gordijnstoffen vaak een must. De kantoorruimten zijn vaak groot, er is veel geluid omdat samenwerken gestimuleerd wordt, en vaak worden harde bouwmaterialen gebruik die geluidsgolven terugkaatsen. Na een zorgvuldige akoestische meting worden de geluidsabsorberende maatregelen genomen waaronder vaak het plaatsen van gordijnen.

ZienXL: Lokatie

ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor vergaderingen, events, workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties van de allernieuwste producten. De workshop Interieurstyling is een echte een aanrader voor iedereen die professioneel met interieur omgaat!

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.