Frima en Rational bij ZienXL: Uitnodiging
ZienXL Rational Kookworkshop voor Professionals Regio Alkmaar
ZienXL Rational Kookworkshop voor Professionals Regio Alkmaar
ZienXL Rational Kookworkshop voor Professionals Regio Alkmaar
Frima en Rational bij ZienXL: Vario Cooking Centre demonstreren
ZienXL Rational Kookworkshop voor Professionals Regio Alkmaar
ZienXL Business Centre Pand in Heerhugowaard
ZienXL Business Centre Koffietafel in Heerhugowaard
ZienXL Business Centre Parkeerkaart in Heerhugowaard

2014 Kookworkshops Rational Professionals


Kookworkshop Rational en Frima voor Professionals

Horeca Event “De smaak is raak!” bij ZienXL in Heerhugowaard. Gratis kookworkshop en interieurstyling van uw zaak! Tijdens het kookevent wordt de nieuwste Vario Cooking Centre (VCC) van fabrikant Frima en nieuwste model Rational stoomoven geïntroduceerd. Rational is fabrikant van prachtige stoomovens en heeft een  procesmatige stoomproces van deze professionele keukenapparatuur ontwikkeld. Frima is fabrikant van Vario Cooking Centres met een vergelijkbaar procesmatige, professioneel kookproces net als het stoomoven proces  als Rational. Het zijn dan ook 2 zusterbedrijven Frima en Rational.
ZienXL ondernemers Bakker Professionals, professionele keuken inrichting, koeltechniek en onderhoud en StaalBaron, Sterk in Sfeer, fabrikant van horecameubilair en interieurs, organiseren samen met Rational en Frima iedere laatste donderdagmiddag van de maand vanaf 12.30 een Horeca Event in de reeks “De smaak is Raak!”.  Tijdens de styling workshop geeft interieurspecialisten desgewenst tips om uw zaak er beter uit te laten zien.
Specialisten van Rational & Frima, Toine de Rooy en StaalBaron, interieurstyliste Mariëtte Dekker en Bakker Profs, professionele keukenapparatuur, Enno Meijers geven hun visie en kijk op bovenstaande onderwerpen tijdens dit horeca event  “De Smaak is Raak!”.

2014 Data Kookworkshops Rational

Smaak is uiteraard een relatief begrip, wat is mooi en wat is lekker? Over smaak valt niet te twisten. Toch schijnt er een algemene smaak te zijn die de meeste mensen lekker of mooi vinden. Daar gaan wij het tijdens de Rational Kookworkshop over hebben en proeven uiteraard! Alle heerlijke gerechten eten we lekker op! De Rational kookworkshop in samenwerking met Frima en Robot-Coupe voor kookprofessionals wordt gratis aangeboden voor horecaondernemers, koks, keukenmedewerkers, cateringbedrijven. Schrijf u nu in……..

Dinsdag 4 februari
Woensdag 5 maart
Woensdag 19 maart
Dinsdag 1 april
Maandag 28 april
Maandag 26 mei
Woensdag 25 juni

13.00 – 15.00
13.00 – 15.00
13.00 – 15.00
13.00 – 15.00
13.00 – 15.00
13.00 – 15.00
13.00 – 15.00

Rational Kookworkshop : Programma

  • Introductie & Rondleiding in gebouw ZienXL,
  • Demonstratie Frima Vario Cooking Centre.
  • Styling tips voor uw horeca zaak!

Uiteraard sluiten wij  dit kennis event “De Smaak is Raak!” af met een netwerkborrel rond de klok 15.30 uur zodat uw weer op tijd naar uw werk kunt. Schrijf je nu  in voor GRATIS gezellige middag met nieuwste keukenapparatuur Rational & Frima, lekker eten en borreltje toe!

Rational Kookworkshop : Sponsors

ZienXL: Lokatie

ZienXL Business Centre
”Samenwerken onder één dak”
Smuigelweg 1
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.