Sta op Relax fauteuil

2017 Aanbieding: Sta op Relax fauteuil Joy


Sta op stoel leverbaar binnen een week : Joy A

Sta op stoel leverbaar binnen een week helpt de ouderen veilig opstaan. Bovendien kunnen de senioren heerlijk relaxen omdat de ligstand 165 graden is, bijna horizontaal dus! De bediening van deze staop stoel is extra eenvoudig: een knopomhoog en een knop omlaag. De knoppen zijn extra groot zodat ook een reuma patiënt met deze bediening kan omgaan. De synchrone beweging van de rugleuning en de voetensteun is extra langzaam zodat CVA patiënten, of mensen met andere hersenletsel, niet misselijk worden bij het opstaan  omdat de hersenen de beelden goed kunnen verwerken. Mail ons uw bestelling van de sta op stoel  in de kleur Taupe of Antraciet!

Sta op stoel leverbaar binnen een week: Aanbieding

Momenteel staan er voldoende sta op stoelen op voorraad . StaalBaron heeft een aantrekkelijke sta op stoel aanbieding . -De relaxstand of slaapstand van de stoel krijgt u er gratis bij. Heerlijk ontspannen voor veilig en zelfstandig thuis wonen voor ouderen. Sta op stoel leverbaar binnen een week:  Showroom ZienXL De sta op stoel is in 2 moderne kleuren te leveren: Taupe en Antraciet. Het kunstleder is eenvoudig schoon te  maken en laat geen vocht door. Het voelt heerlijk zacht aan evenals de rugkussen en zitkussens. De sta op stoel is verrijdbaar in de neutrale stand. Dit houdt wel in dat de ouderen de stoel goed dient te gebruiken: de hoge stand bij het opstaan en niet in de stoel ploffen. Aangezien het voor begin dementerende  ouderen soms lastig is iets nieuws aan te leren zoals opstaan met een sta op stoel, raden wij u aan de wielen te demonteren.

Sta op stoel leverbaar binnen een week: leverbaar binnen 1 week

Indien u nu uw bestelling plaatst van deze zeer aantrekkelijk geprijsde sta op stoel met relax funktie heeft u de luie stoel binnen een week in huis. Indien u de stoel eerst wilt uit proberen nodigen wij u van harte uit in de showroom ZienXL gelegen in Heerhugowaard. De koffie staat klaar!

StaalBaron
Smuigelweg 1b
1704 PX  HEERHUGOWAARD
072 7600010