Workshop Interieur Styling in Heerhugowaard regio Alkmaar plattegrond
Workshop Interieur Styling in Heerhugowaard regio Alkmaar Sfeer urban
Workshop Interieur Styling in Heerhugowaard regio Alkmaar interieurstijl Natuur
Workshop Interieur Styling in Heerhugowaard regio Alkmaar interieurstijl kleurrijk
Workshop Interieur Styling in Heerhugowaard regio Alkmaar interieurstijl zwart wit
Workshop Interieur Styling in Heerhugowaard regio Alkmaar interieurstijl Modern
Workshop InStyling Regio Alkmaar SfWorkshop Interieur Styling in Heerhugowaard regio Alkmaar interieurstijl sfeer Klassiek
Workshop Interieur Styling in Heerhugowaard regio Alkmaar interieurstijl Klassiek
ZienXL Business Centre Pand Samenwerken onder één dak in Heerhugowaard
ZienXL Business Centre Koffietafel in Heerhugowaard workshopruimte huren
ZienXL Business Centre Samenwerken onder één dak ! Parkeerkaart in Heerhugowaard

Workshop Interieur Styling Regio Alkmaar


Workshop Interieur Styling regio Alkmaar leert je van je huis een echt thuis te maken. Zin om een kleur te veranderen op een muur of een deel van je meubilair te vervangen of misschien zelfs in een heel nieuw interieur, maar geen idee waar te beginnen?  De workshop Interieur Styling Regio Alkmaar helpt je: Met behulp van een zelfgemaakt moodboard,  plattegrond en kleurenschema bepaal je wat je wensen zijn. Zo voorkom je de aanschaf van meubilair die achteraf  dure miskopen blijken te zijn. Je krijgt antwoord op de vraag wat echt jouw smaak is en jouw favoriete kleur.
De aanschaf van te grote meubelen behoort ook tot het verleden want door de plattegrond ken je nu de juiste maten van je woning, de draairichting van je deuren. De interieur styliste geeft je inzicht in de nieuwste woontrends en hoe deze toe te passen met jouw smaak in jouw huis!

Reserveer: Workshop Interieur Styling !

Workshop Interieur Styling: Doel

  • Interieurstijlen herkennen en benoemen,
  • Het effect van kleuren en vormen inzien,
  • Wensen en ideeën vertalen naar jouw moodboard en plattegrond,
  • Stappenplan maken voor jouw interieur-make-over,
  • Harmonieus eindresultaat creëren van je thuis.

Workshop Interieur Styling: De nieuwste woontrends!

Tijdens deze cursus leer je stap voor stap hoe je een make-over van jouw interieur het beste kunt aanpakken. Je leert o.a. welke stijlen er zijn, wat het effect is van kleur en vorm op een ruimte en je begint aan jouw persoonlijke moodboard. De leerstof wordt je eenvoudig uitgelegd en als je wilt kunt je op een later tijdstip masterclasses volgen op gebied van interieur & stijl, interieur & kleur en interieur & vorm.

Daarna wordt jouw moodboard “vertaald” naar de nieuwste woontrends, maak je het begin van een plattegrond en krijg je veel informatie over de indeling van ruimtes. Vervolgens leer je verschillende texturen, materialen en kleuren te combineren én maakt u een stappenplan voor jouw home make-over.

Gedurende de workshops zijn er verschillende materialen aanwezig. Indien je graag eigen materiaal wilt meenemen, dan kan dat. Denk daarbij aan foto’s, stofjes etc.

Workshop Interieur Styling: €

Workshop kost € 49,50 per persoon of € 65,- per persoon inclusief uitgebreide lunch. Duur workshop met minimaal 4 deelnemers 3 uur.

Workshop Interieur Styling: Data

Iedere laatste donderdag van de maand. Van 13.30 – 16.30 uur.

25 januari 2018  26 juli 2018
22 februari 2018  30 augustus 2018
29 maart 2018  27 september 2018
26 april 2018  25 oktober 2018
31 mei 2018  29 november 2018
28 juni 2018  27 december 2018

Liever een andere data? Mail ons info@zienxl.nl. Indien er onvoldoende open inschrijvingen zijn, behouden wij het recht de workshop naar een andere datum te verplaatsen of u een alternatief aan te bieden.

Workshop Interieur Styling: Lokatie

ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor bedrijfstrainingen of productpresentaties. Juist, na dergelijke inspannende activiteiten, als bedrijfstrainingen en productpresentaties is het ontspannend en uitdagend om een leuke Street Dance workshop te volgen. Echt een aanrader!
ZienXL is gelegen op het vierlandenpunt tussen Gemeente Hollands Noorden, Schagen, Langedijk en Heerhugowaard op de kruising van de provinciale wegen N241/N242 genaamd ’t Verlaat.

ZienXL
“Samenwerken onder één dak!
Smuigelweg 1b
1704 PX  HEERHUGOWAARD

072 7600015

Reserveer: Workshop Interieur Styling ! Veel Plezier!