ZienXL Missie Cradle to Cradle Regio Alkmaar
ZienXL Missie FairTrade Regio Alkmaar
ZienXL Missie Puro Regio Alkmaar
ZienXL Missie Desso Regio Alkmaar
ZienXL Samenwerken onder één dak voor duurzame oplossingen
ZienXL Vergaderen en Lunchen met streekgerechten
ZienXL Business Centre Koffietafel in Heerhugowaard
ZienXL Business Centre Pand in Heerhugowaard
ZienXL Business Centre Parkeerkaart in Heerhugowaard

ZienXL Missie & Kernwaarden


Het gebouw ZienXL, Samenwerken onder één dak,  is een inspirerend, flexibel Business Centre voor samenwerkende leveranciers en dienstverleners op het gebied van Interieur & Hospitality en Zorg. In het gebouw ZienXL worden klanten geïnspireerd door de sfeervolle showroom: horen, zien, voelen, ruiken, proeven en beleven! Op deze manier zien de klanten sfeervolle  mogelijkheden voor het inrichten van het Interieur in de  Hospitality of Zorg of voor thuis.
ZienXL ondernemers bieden een totaaloplossing aan klanten in de horeca, zorg en het bedrijfsleven op het gebied van Interieur & Hospitality. Particulieren opdrachtgevers met maatwerkeisen ten aanzien van Interieur en Meubilair worden geholpen door deskundigen. De klant wordt ontzorgd en krijgt een maatwerkproduct binnen het vastgestelde budget.

ZienXL : Kernwaarden

De ondernemers in het gebouw ZienXL committeren zich aan onderstaande kernwaarden:

  • Samen zijn wij meer dan de som der delen.
  • (Kennis) delen gaat voor vermenigvuldigen
  • Authenticiteit van mens en materialen, duurzaamheid, respect voor de natuur

ZienXL : Samen zijn wij meer !

ZienXL ondernemers hechten veel waarden aan samenwerken! Deze kernwaarde  leidt er toe dat de opdrachten zoveel mogelijk binnen de ZienXL ondernemers worden verdeeld. Dit heeft een aantal voordelen voor u als klant:

  • Tijdswinst, wegens de vestiging in het gebouw ZienXL.
  • Eén contactpersoon
  • Meer controle zodat het eindproduct voldoet aan uw maatwerk eisen!

ZienXL : (Kennis) delen gaat voor vermenigvuldigen

Klanten zijn gebaat bij een goede en snelle oplossing. ZienXL ondernemers delen onderling hun kennis en netwerken! U kunt ervan overtuigd zijn dat het probleem van alle kanten wordt bekeken. Als extra hulpmiddel zijn hiervoor zijn in samenwerking verschillende scans ontwikkeld: Het Nieuwe Werken Scan, Horeca Scan en Zorg Scan.

ZienXL:  Authenticiteit en Duurzaamheid

ZienXL ondernemers bieden producten aan, die voldoen aan de hoogste Europese milieu normeringen binnen uw budget en maken. Zo zijn er bijvoorbeeld bureaustoelen die volledig recyclebaar zijn, of meubelstoffen die niet gekleurd worden met de schadelijke metaalhoudende verven, vloeren die 100% recyclebaar zijn, meubelstoffen second-hand en die ook goed te reinigen zijn, wandbekleding met akoestische werking en die voldoen aan milieueisen, koffie die duurzaam is en toch budgetvriendelijk, onderhoudsmiddelen die milieuvriendelijk en goedkoop zijn etc. etc.
ZienXL ondernemers maken u graag attent op deze budgetvriendelijke alternatieven!

Maak een afspraak, bel 072 7600010 of mail ons!

ZienXL: Lokatie

ZienXL is gelegen op het “vierlandenpunt” Gemeente Heerhugowaard, Hollands Kroon, Langedijk en Schagen. ZienXL is een karakteristiek, duurzaam gebouw met sfeervolle houtkachels, open haard en een gastvrije receptie!

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.