ZienXL Extramuralisering Zorg

2013 Zorgevent Extramuralisering Zorg


Zorgevent Extramuralisering Zorg

Het Zorgevent Extramuralisering binnen de zorg is bestemd voor iedereen die betrokken is bij het nemen van strategische beslissingen op het gebied extramuralisering en WMO professionals in de zorg zoals: facilitair medewerkers, vastgoedmanagers en beleidsadviseurs bij gemeenten en brengt helderheid op de vele vragen rondom Extramuralisering in de zorg. Hoe zit het nu precies? Schrijf u nu in!
ZienXL ondernemers Harting Bank, Rosystems, Frima, StaalBaron en Van der Oord Visions organiseren op 17 oktober a.s, het tweede Zorg Event in de reeks “Scan uw Zorg”. Tijdens dit kennisevent geven verschillende specialisten hun visie en kijk op onderstaande onderwerpen inzake Extramuralisering in de Zorg.

■ Extramuralisering binnen de zorg Harting-Bank Medux
■ Rol van de Zorgverzekeraar Achmea
■ Dementie en Architectuur Caro van Dijk

 

Het tweede gedeelte van het zorgevent Extramuralisering Zorg uit de reeks “Scan uw Zorg”  bestaat uit een workshop naar keuze:

■ Interieur architectuur
■ WMO aanpassingen
■ Het Nieuwe Werken
■ Toegangscontrole/Domotica

Zorgevent Extramuralisering Zorg : Voor Wie?

Dit kennisevent is bedoeld voor iedereen in de zorg die strategische beslissingen maakt zoals inkoopmanagement, facilitaire managers, vastgoedmanagers, WMO professionals en beleidsadviseurs.

Schrijf mij in voor dit kennisevent voor slechts € 25,- inclusief BTW.

Zorgevent Extramuralisering Zorg : netwerkborrel

Na dit tweede gedeelte van het Zorgevent Extramuralisering Zorg, kunnen de deelnemers netwerken en genieten van een borrel en een heerlijk hapje, aangeboden door Ron Klop van Frima Benelux BV, leverancier van Vario Cooking Centres.

ZienXL: Lokatie

ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers “Samenwerken onder één dak!”  De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor vergaderingen, kookworkshops , of productpresentaties van de allernieuwste keukenapparatuur.  Informeer mij over de workshops.

ZienXL Business Centre
”Samenwerken onder één dak”
Smuigelweg 1
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.