ZienXL Zorghulpmiddelen Zorgmeubel Regio Alkmaar
ZienXL Zorghulpmiddelen Zorgmeubel Rolstoel Regio Alkmaar
ZienXL Zorghulpmiddelen Zorgmeubel Rollator Regio Alkmaar
ZienXL Zorghulpmiddelen Zorgmeubel Scootmobile Regio Alkmaar
ZienXL Zorghulpmiddelen Zorgmeubel Inklapbare wandelstok Regio Alkmaar
ZienXL Bussines Centre Pand Regio Alkmaar
ZienXL Business Centre Koffietafel in Heerhugowaard
ZienXL Business Centre Parkeerkaart in Heerhugowaard

ZienXL Zorghulpmiddelen Regio Alkmaar


ZienXL Zorghulpmiddelen Regio Alkmaar

ZienXL Zorghulpmiddelen Regio Alkmaar faciliteert Harting Bank, expert en dienstverlener op het gebied van zorghulpmiddelen voor zorginstellingen, zorghotels, ziekenhuizen en hospices. Al sinds 1836 is Harting-Bank een bekende speler op de markt. Door jarenlange ervaring en diepgaande kennis is zij uitgegroeid tot de full-service partner voor alles rondom zorghulpmiddelen. Advies, levering, beheer en onderhoud, managementadvies en investeringsoplossingen; met Harting-Bank als partner heeft u er geen omkijken naar.

Behalve het leveren van een breed assortiment zorghulpmiddelen, voorziet Harting-Bank ook in de dienstverlening er omheen, zoals:

  • Budgetadvies en investeringsoplossingen: door de complexe wet- en regelgeving en de vele veranderingen in de zorgfinanciering, lees: bezuinigingen, is het lastig keuzes te maken over inkoop en beheer van zorghulpmiddelen. De adviseurs van Harting-Bank helpen u daarbij. Zij hebben actuele kennis over de financiering via de AWBZ, Zorgverzekeringswet en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en kijken samen met u – en met het oog gericht op de toekomst –  naar de meest optimale oplossing om uw doelstelling te realiseren.
  • Zeer doordacht onderhoudsprogramma voor bestaande hulpmiddelen in een organisatie zodat er beter gebruik gemaakt kan worden van het huidige zorgmiddelenbestand: tilliften, zorgbedden, rollators etc. In deze tijd van bezuinigingen in de zorg, een extra hulpmiddel voor de facilitaire managers.
  • Oplossingen voor depot en onderhoud: wij zorgen ervoor dat uw hulpmiddelen zo optimaal en efficiënt mogelijk ingezet kunnen worden.
  • Deskundig advies door goed opgeleide adviseurs.

Zorghulpmiddelen: Verpleegkamer en Zorghotel kamer

ZienXL showt  een inrichting van een verpleegkamer ook mooi en sfeervol kan zijn, kunt u zelf beoordelen.  Hier zijn is een ruimte ingericht als een verpleegkamer en zorghotelkamer. Binnenkort wordt ook een paramedische ruimte en sanitaire hoek gerealiseerd. Door te kiezen voor bepaalde opstellingen, merken, uitvoeringen en aankleding, is een geheel eigen sfeer te creëren. Harting-Bank is merkobjectief leverancier en biedt daarmee een breed scala aan mogelijkheden voor de klant. 

  • Sfeervolle Zorghotel kamer Cosmopolitan: Zorg Boxspring met verstelbare zorgbedbodem die voldoet aan de ARBO eisen in een prachtige, huiselijke uitvoering.
  • Gezellige Verpleegkamer Nature: Zorgbed met matrassen en kleding- nachtkasten, verrijdbare tillift, Sta- op stoel
  • Functionele Sanitaire hoek: In hoogte instelbaar toilet
  • Paramedische ruimten eerste lijns zorgverleners: Cardio- & krachtapparatuur, Waterroeiers, Oefenmaterialen

Indien u op zoek bent naar een full-service partner op het gebied van zorghulpmiddelen kunt u een afspraak maken met Jeroen van der Nagel via de receptie van ZienXL : 072 7600015 of mail ons.

ZienXL: Lokatie

ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers Samenwerken onder één dak!
De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor vergaderingen, events, workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties. ZienXL is centraal gelegen in de kop van Noord-Holland op het vierlandenpunt tussen Gemeente Schagen, Hollands Kroon, Heerhugowaard en Langedijk. Voor het huren van een bedrijfsruimte neem dan contact met ons op!

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.