Bedrijfskoffie Heerhugowaard: Prima Koffie


Bedrijfskoffie Heerhugowaard

Prima Koffie is specialist op het gebied van bedrijfskoffie Heerhugowaard voor de zakelijke markt. Bij ZienXL hebben we een echte specialist op het gebied van koffie in huis. Prima Koffie levert koffie met de lekkerste koffiebonen uit Afrika, Azië en Zuid- en Midden-Amerika. De bonen worden in Nederland op ambachtelijke wijze gebrand. Vandaar dat u bij ons terecht kunt voor een goed kopje koffie waarbij duurzaam apparatuur het uitgangspunt is. Neem contact met ons op voor lekkere koffie!

Bedrijfskoffie: Koffiebonen

De specialisten hebben diverse koffie geproefd en verenigd. Daardoor verzorgt Prima Koffie een heerlijke koffie die de hele dag door gedronken kan worden. Vanzelfsprekend worden de machines op maat gesteld voor espresso, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd, espresso macchiato en als laatste is cacao mogelijk.

Bedrijfskoffie: Koffiemachine

Op locatie ZienXL wordt een luxe kop koffie bereid en bovendien worden ter plekke de koffiebonen gemalen in de koffiemachine. Iedere gebruiker heeft recht op de perfecte koffie voor een ultieme beleving. Prima Koffie levert onder andere aan verenigingen, scholen, kantines en het MKB in Noord-Holland.

Bedrijfskoffie Heerhugowaard: Het Nieuwe Werken

Speciaal voor kantooromgevingen waarin Het Nieuwe Werken wordt gefaciliteerd is goede koffie vaak een must. Niet alleen voor de ondernemers en partners maar ook voor de flexwerkers en bezoekers. Dat is de reden dat ZienXL hier veel aandacht aan besteed. Tijdens een vergadering of workshops voorzien de medewerkers van ZienXL u van heerlijke koffie. ZienXL huisvest daarnaast meubelgroothandel StaalBaron Project Meubilair speciaal voor project-, horeca-, en zorginrichting. Graag verwelkomen de interieurstylisten u in de showroom van ZienXL.

ZienXL: Lokatie

Kortom ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL wordt bijvoorbeeld gebruikt voor events, workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties. Voor het huren van een bedrijfsruimte neem dan contact met ons op!

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.