Beeldend kunstenaar Rob Donders


Beeldend kunstenaar Rob Donders

ZienXL ‘Samenwerken onder één dak’ huisvest het atelier van Beeldend kunstenaar Rob Donders uit Bergen NH. Rob Donders is niet alleen beeldend kunstenaar maar maakt hij  ook olieverfschilderijen, bronze beelden en illustraties. In het transparante atelier is het creatieve proces en de kunstwerken van Rob te zien in het multifunctionele gebouw ZienXL.

Het werk van Beeldend kunstenaar Rob Donders

Rob Donders is dagelijks in zijn atelier te vinden en hier werkt hij aan zijn opdrachten. Inspiratie hiervoor doet hij dagelijks op in zijn directe woonomgeving rond Bergen in Noord-Holland of tijdens bezoeken aan het buitenland. Daarnaast is beeldhouwen een manier om zijn gevoelens weer te geven.

De harmonieuze wisselwerking tussen toets en kleurgebruik is kenmerkend in de schilderijen van Rob Donders en vervolgens is er voldoende ruimte aan de beschouwer voor een eigen interpretatie. Penselen en paletmes zijn onmiskenbare attributen in het ontstaansproces. Zoals Rob Donders zelf zegt: “het ‘gevoel en emotie’ van een schilderij is belangrijk voor mij. Pasteus aangebrachte verf, in combinatie met schraal geschilderde delen van het canvas zorgen voor een extra dimensie. Ik maak ik in eerste instantie kleurschetsen en foto’s van wat mogelijk een schilderij gaat worden. Samen met de indrukken van de plek en deze hulpmiddelen maak ik – in de beslotenheid van mijn atelier – de definitieve schilderijen.”

Atelier van Beeldend kunstenaar Rob Donders

Het atelier van Rob Donders bevindt zich in het karakteristieke pand ZienXL. U bent van harte welkom om zijn werk te bekijken. Direct afspreken met Rob Donders kan natuurlijk ook per e-mail: info@robdonders.com of bekijk ter illustratie zijn werk op de website: www.robdonders.com

Het Nieuwe Werken

ZienXL huisvest ook weer andere creatieve ondernemingen en helpen u graag verder. Zo kunt u bij ZienXL ook terecht voor het bedenken van interieurconcepten en de complete projectinrichting. StaalBaron is in het bijzonder ontwerper en fabrikant van spraakmakende meubels, interieurs en bars.

ZienXL: Lokatie

Kortom ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL wordt zoal gebruikt voor events, workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties. Voor het huren van een bedrijfsruimte neem dan contact met ons op!

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, door middel van de kruising N241/N242 regio Alkmaar.