Rob Donders Grafisch ontwerp en Fotografie


Rob Donders Grafisch ontwerp en Fotografie

Rob Donders Grafisch ontwerp en Fotografie is gevestigd in het karakteristieke gebouw ZienXL. Hier kunt u onder andere terecht voor schilderijen, decoratieve beelden, grafische ontwerpen en fotografie. Denk hierbij aan de totale grafische vormgeving voor merken en producten. Een grafisch ontwerper werkt mee aan de ontwikkeling van een eigentijds logo, nieuwe bedrijfsidentiteit of bijvoorbeeld een krachtige huisstijl of brochure. Uiteraard gebeurt dit met veel ervaring en gevoel voor detail. Bovendien wordt er goed gelet op de technische verwerking van het ontwerp, de keuze van het beeldmateriaal en het aanbrengen van onderscheidend vermogen voor het bedrijf of het product.

Rob Donders Grafisch ontwerp en Fotografie: Logo’s

Tegenwoordig definiëren bedrijven missie en kernwaarden. Het zogenaamde DNA of ziel van het bedrijf. Maar hoe draag je dit uit? Op welke manier herkennen de klanten zich in jouw missie? Hoe communiceer je je missie met je medewerkers?
Ondernemers in het gebouw ZienXL ontwerpen interieurs, bedrijfsidentiteiten, logo’s en beeldmerken met passie. Het kan gaan om het restylen van een bestaand logo of het ontwerpen van een totaal nieuw logo. Daarnaast worden uitingen zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes creatief en sfeervol vormgegeven. In het interieur worden beeldmerken, logo’s en dergelijk actief ingezet. Op deze manier herkennen klanten en medewerkers de missie van het bedrijf. Nieuwsgierig? Kijk dan op de website van Rob Donders www.rdgf.nl of mail voor meer informatie of een afspraak naar info@rdgf.nl

Rob Donders: Fotografie en Beeldende kunst

ZienXL ondernemers helpen u verder…. Zo kunt u terecht voor het maken van professionele foto’s. Dit gaat van portret- tot productfotografie maar ook van schilderijen tot aan reportages. Zo is tegenwoordig de foodfotografie en sfeerfotografie belangrijker aan het worden voor bedrijven. Daarnaast is er uitsprekende beeldende kunst aanwezig in het atelier van Rob Donders. Naast grafische ontwerpen wordt er dagelijks tijd besteed aan schilderen, sculpturen en eindeloze creativiteit.

Rob Donders: Het Nieuwe Werken

ZienXL bedrijfsruimtes zijn een bron van inspiratie voor de keuzes van bedrijfslogo’s en andere grafische ontwerpen. De grafisch ontwerper Rob Donders bij ZienXL staat u graag te woord voor de realisatie van uw wensen. Bovendien kunt u bij ZienXL ook terecht voor het bedenken van interieurconcepten en de complete projectinrichting. StaalBaron is ontwerper en fabrikant van spraakmakende meubels, interieurs en bars.

ZienXL: Lokatie

Kortom ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL wordt zoal gebruikt voor events, workshops, bedrijfstrainingen of productpresentaties. Voor het huren van een bedrijfsruimte neem dan contact met ons op!

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.