Kantoorruimte met showroom huren in Heerhugowaard
ZienXL Business Centrum centraal gelegen in de Kop van Noord-holland
Kantoor huren in Heerhugowaard: Sfeervol samen koffie drinken!

Kantoor huren Heerhugowaard


Kantoor huren Heerhugowaard in het gebouw ZienXL zijn gemeubileerd met kantoormeubilair en ruim 30 m2. ZienXL een representatief gebouw direct gelegen aan het kruispunt van 2 belangrijke wegen de N241/N242 in de Kop van Noord-holland faciliteert meerdere innovatieve en creatieve ondernemers. ZienXL, Innovatieve ondernemers onder één dak huisvest onder andere een reclamebureau, 3D kunstenaar, grafisch vormgever, portret fotograaf en interieurbedrijven. Deze innovatieve ondernemingen maken gebruik van:

  • De representatieve uitstraling van het gebouw ZienXL als marketing instrument om (potentiële) klanten over de drempel te trekken.
  • Zeer goed bereikbaar in de Kop direct gelegen aan het kruispunt van 2 provinciale wegen N241/N242.
  • Supesnel glasvezelkabel verbinding 200Mb upload/200 Mb download.
  • ZienXL-ondernemers netwerk en motivatie om nieuw werk binnen te halen.
  • Elkaars gezelschap om een fijne werkdag te beleven, zo is er een biljart, dartboord, flipperkast en buitenterrassen.
  • Sfeervolle vergaderzalen om presentaties te geven, het gebruik is gratis!
  • Gratis biologische koffie & thee!

Zo wordt werken een positieve belevenis vol uitdagingen, plezier en uiteraard dat mogen wij niet uit het oog verliezen, op een plezierige manier geld verdienen. De prijs van een dergelijk representatieve kantoorruimte bedraagt vanaf € 225,- exclusief omzetbelasting per maand voor een periode van 1 jaar inclusief alle faciliteiten voor een gezamenlijk kantoor van 30 m2. Je deelt dit kantoor met 3 personen in totaal.
Ben je geïnteresseerd in een FleXL kantoor Heerhugowaard ? Bel 072 7600015 of mail ons voor meer informatie!

Kantoor huren Heerhugowaard: Prijsbewust & Delen

Kantoor huren in Heerhugowaard is dat nog mogelijk in een opwaarste economie? Bij ZienXL, Innovatieve ondernemers onder één dak! is dit zeker het geval. Jij deelt de receptie, keuken, toiletten, vergaderruimten en business lounges en zie hier een gemeubileerd kantoor van 30 m2 voor € 250,- exclusief BTW per maand voor een huurperiode van 12 maanden.
ZienXL heeft ook een apart zeer sfeervol, gemeubileerd kantoor met eigen ingang voor 240 m2, 17o m2 en 75 m2.
Ben je geïnteresseerd in een FleXL kantoor Heerhugowaard ? Bel 072 7600015 of mail ons voor meer informatie!

Kantoor huren Heerhugowaard: Snelle glasvezelverbinding 200Mb….

Kantoor huren in Heerhugowaard voor tekstschrijvers, grafisch ontwerpers, kunstenaars, interieurstylisten, ICT beddrijven etc. etc. met een zeer snelle glasvezelverbinding dat kan bij ZienXL, Innovatieve ondernemers onder één dak! Je maakt gratis gebruik van het supersnelle glasvezelnetwerk 200Mb upload/200Mb download. Wil je werken in je eigen beveiligde netwerkomgeving dan kan dat uiteraard ook!
Voor interieurstylisten geldt ook dat particuliere klanten hun eventuele interieur opdracht bij jou mogen neerleggen. Dus extra potentiële klanten voor jou waar je niets voor hoeft te doen….
Bel 072 7600015 of mail ons voor meer informatie!

ZienXL Business Centre
Smuigelweg 1b
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600015