Veergaderruimte FleXL algemeen gebruik ondernemers ZienXL
Showroom Interieur gedeeld in gebouw ZienXL
Gedeelde showoom De-Slaapfabriek in gebouw ZienXL
Showroom 325 m2 te huur in Heerhugowaard bij ZienXL

Showroom huren Heerhugowaard


ZienXL heeft innovatieve, creatieve ondernemers onder één dak! Deze slimme ondernemers verkopen hun producten en/of dienst via webshops. De snelgroeiers maken effectief gebruik van internet, webshops, Instagram en andere sociale media. Het representatieve gebouw ZienXL gebruiken zij om klanten te ontvangen in fysieke showrooms. De ZienXL ondernemers maken dus optimaal gebruik van online- en off line kansen om de (potentiële) klanten te bedienen.
De fysieke ZienXL showrooms zijn niet altijd bemand door de ZienXL ondernemers. De potentiële klanten worden opgevangen door de receptie en de ondernemers worden gebeld….of de ondernemers flexwerken in het gebouw ZienXL en bedienen hun klanten op deze manier. Het is uiteraard wel belangrijk op de webshops aan te geven dat telefonische afspraken voor showroombezoek beter is.
Nieuwsgierig en geïnteresseerd hoe dit werkt en benieuwd naar ervaringen van ZienXL ondernemers? Bel 072-7600010 en maak een afspraak. Je kunt ook mailen dan bellen wij jou.

Showroom huren Heerhugowaard: De-Slaapfabriek

Voorbeeld hoe De-Slaapfabriek gebruik maakt van en gedeelde representatieve showroom ZienXL.

Showroom huren Heerhugowaard: Azzurino

Voorbeeld hoe Azzurino maakt van eigen representatieve showroom ZienXL.

Showroom huren Heerhugowaard: Voordelen

ZienXL ondernemers kunnen kiezen om een showroom te delen vanaf 20 m2 zoals De-Slaapfabriek of om een compete eigen showroom te huren maximaal 230 m2 zoals Azzurino. De gedeelde showroom ZienXL laat kantoormeubilair, eiken tafels, bedden en boxsprings en zorgmeubilair. De opstellingen van de producten staat door elkaar. Wellicht past jouw productassortiment hier ook nog bij. Op deze manier kun je een goedkope showroom huren in Heerhugowaard. ZienXL showroom voordelen nog een keer voor je op een rijtje

 • De representatieve uitstraling van het gebouw ZienXL als marketing instrument om (potentiële) klanten over de drempel te trekken,
 • Zeer goed bereikbaar in de Kop direct gelegen aan het kruispunt van 2 provinciale wegen N241/N242,
 • Supesnel glasvezelkabel verbinding 200Mb upload/200 Mb download,
 • ZienXL-ondernemers netwerk en motivatie om nieuw werk binnen te halen,
 • Elkaars gezelschap om een fijne werkdag te beleven, zo is er een biljart, dartboord, flipperkast en buitenterrassen,
 • Sfeervolle vergaderzalen om presentaties te geven.
 • Gratis biologische koffie & thee!

Nieuwsgierig en geïnteresseerd hoe in showroom huren Heerhugowaard werkt. Benieuwd naar ervaringen van ZienXL ondernemers? Bel 072-7600010 en maak een afspraak. Je kunt ook mailen dan bellen wij jou.

ZienXL Business Centre
Smuigelweg 1b
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Flexibel Huren ZienXL: Showroom voor webwinkels

Flexibel huren regio Alkmaar van showrooms in Heerhugowaard regio Alkmaar om je assortiment van je (woon) webwinkel te laten zien? Dat kan in het gebouw ZienXL, innavatieve ondernemers onder één dak! Je kunt je klanten professioneel laten ontvangen door de receptie. Het is mogelijk om per maand een showruimte te huren vanaf 25 m2. 

In 2012 ZienXL heeft de inspirerende showrooms uitgebreid van 1.600 m2 naar 2.350 m2 met een zogenaamde FleXL Centre, flexibele showrooms voor webwinkels en workshopruimten, flexwerk plekken en professionele, werkende bedrijfskeuken. ZienXL ondernemers richten interieurs in. Flexibel huren regio Alkmaar krijgt een nieuwe dimensie!

 • Wellicht heb jij een aanvullend (meubel of zorghulpmiddelen)assortiment ?
 • Misschien zoek jij tijdelijke showroomruimte in Heerhugowaard voor mode/zorghulpmiddelen/meubels?

Voordelen voor de klanten van ZienXL zijn, dat zij alles in één keer regelen en één showroom bezoeken waar ze alle mogelijkheden kunnen zien. ZienXL biedt een voor de klanten tot in finesse uitgewerkt totaalpakket op het gebied van projectinrichting: van tekening, realisatie tot eindschoonmaak.

Natuurlijk kun je gebruik maken van een snelle draadloze internetverbinding. Bevalt de ruimte je goed dan kun je een maand abonnement afsluiten en kun je profiteren van alle gratis voordelen van ZienXL :

 • gratis werken in de FleXL zône,
 • gratis gebruik maken van de Business Lounges als vergaderlokatie tot 20 personen
 • gratis fair-trade gratis koffie of thee,
 • gratis bedrijfspresentatie  op de ZienXL website
 • je netwerk uitbreiden tijdens de events in het ZienXL gebouw.
 • gebruik het supersnelle WiFi netwerk!

Reserveer een showroom bij ZienXL voor € 200,- exclusief BTW per maand. Gratis gebruik Business Lounges biologische koffie en thee!