ZienXL Business Centre, topondernemers onder 1 dak
Kantoorruimte te huur in Heerhugowaard ZienXL Receptie
Kantoorruimte te huur in Heerhugowaard biologische koffie
Kantoorruimte te huur in Heerhugowaard ZienXL inclusief meubilair
Kantoorruimte te huur in Heerhuogwaard 4 werkplekken
Kantoorruimte te huur in Heerhugowaard met kantoormeubilair ZienXL Business Centre
Kantoorruimte te huur in Heerhugowaard met gratis gebruik vergaderruimten
Kantoorruimte te huur regio Alkmaar gezamenlijke keuken ZienXL
Kantoor te huur in Heerhugowaard met dakterras ZienXL
Werkplaats Maek

Kantoorruimten huren HeerhugowaardKantoorruimten huren Heerhugowaard in het gebouw ZienXL: Innovatieve ondernemers onder één dak. Het gebouw ZienXL is uniek gelegen op het “4-landenpunten” tussen de gemeente Heerhugowaard, Langedijk, Schagen en Hollands Kroon. Het Business Centre is centraal gelegen in de Kop van Noord-Holland op het kruispunt van de provinciale wegen N241, Noord – Zuid richting en N242, Oost- West richting. Een bushalte stopt 100 m voor het gebouw. ZienXL is met veel zorg en liefde opgetrokken uit originele, hergebruikte oude bouwmaterialen. Deze pure sfeer ademt het gebouw van van binnen en van buiten. Er is rekening gehouden met de menselijke maat! De mens staat centraal! Het prachtige, authentieke Westfriese pand faciliteert innovatieve ondernemers die de uitstraling van het gebouw inzetten als marketing instrument.
In een tijd waarin globalisering een enorme toevlucht heeft genomen, voelen mensen zich prettig bij streekgebonden, karaktervolle producten. Zo is het ook met een gebouw. Een voorbeeld is het Westergas fabrieksterrein: Niet voor niets zijn de gebouwen op het Westergas fabrieksterrein een fijne plek voor Amsterdammers. Het is een uniek stukje stad wat je nergens anders vindt. Het geeft de Amsterdammer identiteit en verbondenheid met het verleden. Zo geldt dat ook voor ZienXL een uniek stukje Heerhugowaard, het verleent identiteit en verbondenheid met de streek. Momenteel is dit sfeervolle kantoor te huur….voor u  innovatieve topondernemer…. Bel of mail ons voor meer informatie 072 7600015.

Kantoorruimten huren Heerhugowaard Services

Kantoorruimte te huur in Heerhugowaard bij ZienXL biedt vele facilitaire services voor haar innovatieve ondernemers zoals een bemande receptie voor ontvangst van klanten, post en leveranciers, lekkere biologische koffie en thee van Puro, dakterras, pantry met afwasmachine, meubilair indien gewenst, gezellige netwerkborrels en gezamenlijke events zoals de jaarlijkse Open Dag met de afgelopen jaren meer dan 450 bezoekers.  Bel of mail ons voor meer informatie, 072 7600015!

Kantooruimten huren Heerhugowaard Lokatie

ZienXL  Business Centre
Smuigelweg 1b
1704 PX  HEERHUGOWAARD

Tel: 072 7600015

Bel of mail ons voor meer informatie, 072 7600015!