ZienXL Showrooms te huur in Heerhugowaard
ZienXL Showrooms met receptie te huur in Heerhugowaard
ZienXL meubelshowroom Scandinavisch Design Norr
ZienXL showroom en studio kunstenaar Ramon Bruin in Heerhugowaard
ZienXL kralengroothandel Azzurino in Heerhugowaard
ZienXL showrooms StaalBaron en gezamenlijke keuken ZienXL topondernemers

Showrooms te huur in Heerhugowaard ZienXL


Showrooms te huur in Heerhugowaard ZienXL

ZienXL innovatieve ondernemers maken gebruik van de professionele uitstraling van het gebouw ZienXL. ZienXL is centraal gelegen in de Kop van Noord-Holland op ’t kruispunt van 2 provinciale wegen, de N241, die van het Oosten naar het Westen, en de N242, die van het Noorden naar het Zuiden van de Noordkop loopt. Heerhugowaard Stad van Kansen biedt de ondernemers ruimten en het verzorgingsgebied is heel erg groot: ZienXL is gelegen op het 4 landen punt tussen de gemeente Schagen in het Noorden, Hollands Kroon in het Oosten, Heerhugowaard in het Zuiden en als laatste gemeente Langedijk in het Westen. De showroom ZienXL trekt potentiële klanten uit van Den Haag tot Utrecht, ongeveer 1 uur rijden.
In het gebouw ZienXL zijn innovatieve topondernemers gevestigd die de uitstraling van het gebouw authentiek en sfeervol inzetten als marketing instrument. Vriendelijke receptie voor ontvangst van uw klanten, biologische koffie en thee worden gratis geserveerd en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Bel of mail ons voor meer informatie, 072 7600015!

Showrooms te huur in Heerhugowaard ZienXL

ZienXL showroom is ingericht op zintuigelijke waarnemingen zoals: zien, proeven, ruiken, horen, voelen en beleven! Het is een inspirerende showroom, waarin diverse woon-  werk en horeca ideeën worden aangereikt, de geest wordt geprikkeld en creativiteit wordt gestimuleerd.  Er zijn showrooms van het Deens Design Meubelmerk Norr, horecameubilair van StaalBaron, fabrikant meubilair, zorgmeubilair van Zorgmeubel, bedden en boxsprings van De-Slaapfabriek, en kralen en sieraden van Azzurino kralengroothandel alsmede schilderijen van kunstenaar van Ramon Bruin Pure beleving 2.0!  ZienXL ondernemers maken op vrijwillige basis al dan niet gebruik van elkaars kennis en relatie netwerk! ZienXL noemt dit individuele saamhorigheid. Bel of mail ons voor meer informatie, 072 7600015!

Showroomruimten te huur in Heerhugowaard ZienXL

ZienXL topondernemers maken gebruik van digitale, ondersteunende showrooms op internet en fysieke showrooms in het gebouw ZienXL.  ZienXL ondernemers hebben een onderscheidende marketingstrategie: zij maken gebruik van de authentieke uitstraling van het gebouw ZienXL en het gezellige werkcafé. De goede websites van deze topondernemers brengen de klanten van heinde en verre naar de showrooms. Na de vriendelijke ontvangst van de receptie, de lekkere koffie of thee en het goede verkoopgesprek wordt de deal meestal positief gesloten. Bel of mail ons voor meer informatie, 072 7600015!

 

Showroomruimten te huur in Heerhugowaard ZienXL

ZienXL is gevestigd in Heerhugowaard

ZienXL
Smuigelweg 1b
1704 PX  HEERHUGOWAARD
072 7600015