Vergaderruimte Design in open ruimte informeel vergaderen Heerhugowaard
Café XL in open ruimte informeel vergaderen Heerhugowaard
Café XL in open ruimte informeel vergaderen Heerhugowaard
Café XL in open ruimte informeel vergaderen Heerhugowaard met biljart

Vergaderen Heerhugowaard creatief


Vergaderen Heerhugowaard Creatief : ZienXL

Wil je vergaderen in een inspirerende ruimte op een goed bereikbare locatie in de omgeving van Heerhugowaard, reserveer dan vergaderruimte Design 

De spreekkamer is ingericht met een grote karakteristieke, betonnen vergadertafel, met stroomtoevoer voor je laptop,  zodat Brainstormsessies, Workshops, Vergaderen, Management trainingen en Meetings een open karakter krijgen. Deze sfeervolle vergaderlokatie in Heerhugowaard  stelt je meteen op je gemak. Op deze manier wordt “out-of-the-box” denken gestimuleerd en zijn effectieve vergaderresultaten het gevolg.

Je kiest zelf hoe luxe en comfortabel je de vergadering wilt maken met lunch of in combinatie met een sportieve activiteit voor de afwisseling zoals een leuke fietstocht of een golftoernooi.

■ Boek vergaderruimte ZienXL Design, maximaal 16 personen met of zonder heerlijke lunch!

 

Vergaderen Heerhugowaard Creatief: Café XL

Hoe krijg je een ongedwongen sfeer onder een vergadering? Hoe krijg je de goede ideeën of  meningen van alle medewerkers naar boven? Hoe geef je inhoud aan samenwerken tussen afdelingen of binnen een organisatie? Zoek je voor dit soort vraagstukken een goede vergaderlokatie?

ZienXL heeft een ingericht Café met biljarttafel en Dartbord voor informele vergaderingen. Deze open ruimte verbindt mensen en daagt ze uit. De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen.
Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.

■ Boek vergadertafel Café XL, maximaal 20 personen met of zonder heerlijke lunch!

 

Creatief Vergaderen: ZienXL Bedrijfskeuken

Wil je vergaderen en creatief koken in sfeervolle ruimten on het out-of-the-box denken te bevorderen!

De professionele keukenapparatuur is van de fabrikanten Rational en Frima, en bieden ongekende mogelijkheden voor professionele chef-koks en haar leerlingen. De karakteristieke houten tafel met houtkachel schept de juiste sfeer voor een gezellige, effectieve vergadertijd!

Je kiest zelf hoe luxe en comfortabel je de vergadering wilt maken met diner, lunch, zelf koken of voor je laten koken, 5 gangen, amuse-diner of 10 gangen diner. Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.

■ Boek workshopruimte ZienXL Bedrijfskeuken, maximaal 40 personen en kook zelf je maaltijd!

ZienXL: Lokatie

ZienXL vergaderlokatie is gelegen op het vierlandenpunt tussen de gemeente Hollands Kroon, Schagen, Heerhugowaard en Langedijk midden in de Kop van Noord-Holland. Deze unieke vergaderlokatie is gelegen op de kruising van 2 belangrijke provinciale wegen de N241/N242 midden in de Kop van Noord-Holland. De bus stopt 100 m voor het pand en vertrekt ieder half uur vanaf station Heerhugowaard.

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.

De bus stopt 100 m voor het pand vanaf station Heerhugowaard.