ZienXL Ramon Bruin Optisch Illusionist Kop van Noord-holland
ZienXL Ramon Bruin Optisch Illusionist Kop van Noord-holland
ZienXL Ramon Bruin Optisch Illusionist Kop van Noord-holland
ZienXL Ramon Bruin Optisch Illusionist Kop van Noord-holland

Kunst Ramon Bruin


ZienXL Ramon Bruin : Kunst en Illustraties

ZienXL ‘Samenwerken onder één dak’ huisvest per 1 oktober 2014 het atelier van Ramon Bruin. Ramon Bruin is actief in verschillende disciplines op het gebied van kunst en illustraties. Zo creëert Ramon schilderijen, tekeningen, airbrush kunst, illustraties en nog veel meer. In een transparante werkomgeving zijn de werkzaamheden en de kunsten van Ramon te zien in het multifunctionele gebouw ZienXL.

ZienXL Kunst Ramon Bruin: Bekendheid

Ramon Bruin, in 1981 geboren te Alkmaar, tekent en schildert al zijn hele leven. In 2012 leidde dit tot een wereldwijde doorbraak met zijn stijl ‘Optisch Illusionisme’. Deze stijl is in meer dan vijftig landen beschreven in kranten en nieuwswebsites als New York Daily News, The Huffington Post (UK) en The Herald Sun (Australië). Optisch Illusionisme is een stijl waarbij tekenen en fotografie gecombineerd wordt. De tekeningen zijn op zichzelf vervormd en in een specifiek perspectief getekend. Als de tekening gefotografeerd wordt onder een bepaalde hoek, ontstaat de illusie van diepte en komt de tekening tot leven.

ZienXL Kunst Ramon Bruin: Toepassingen

De werken van Ramon zijn in binnen- en buitenland geëxposeerd en worden wereldwijd verkocht. De aankoop van kunst op particulier- of bedrijfsmatig niveau is de meest voorkomende toepassing van de teken- en schilderwerken. Daarnaast kunnen de technieken van het Optisch Illusionisme op meerdere manieren worden toegepast in bijvoorbeeld relatiegeschenken, diverse soorten drukwerk en op groot formaat worden geprint voor vloer- of wanddecoratie. Het tekenwerk kan ook worden gebruikt ter illustratie van boeken of als boekcover. Naast de zelfgemaakte kunst, levert Ramon ook kunst op maat. Heeft u ideeën of wensen van een bepaald beeld of onderwerp, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

ZienXL Business Centre

ZienXL Business Centre is gelegen op het vier landenpunt tussen gemeente Schagen, Hollands Kroon, Langedijk en Heerhugowaard. ZienXL heeft een aantal creatieve vergaderzalen waar brainstormsessies of productpresentaties worden gehouden in combinatie met een leuke workshop voor de teambuilding.

ZienXL, Business Centre
“Innovatieve ondernemers onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704PX HEERHUGOWAARD
072 7600015