ZienXL Decoratieve panelen Mart Krijger
ZienXL Mart Krijger decoratieve panelen
ZienXL Ramon Bruin kunstenaar Optische Illusionisme Twins kerk in Schagen

ZienXL Businss Centre breidt uit…………..


ZienXL Business Centre voor projectinrichting, gelegen op het vier-landenpunt tussen Gemeente Heerhugowaard, Langedijk, Hollands Kroon en Schagen, breidt langzaam uit. In dit najaar huisvesten zich er 2 nieuwe bedrijven Azzurino sieraden groothandel en Ramon Bruin Kunstenaar. Deze twee ondernemingen zijn een decoratieve aanvulling zijn voor de huidige ZienXL ondernemers die zich bezighouden met het inrichten van Horeca, Het Nieuwe Werken en Zorg projecten. Tevens worden er interieurmaatwerk oplossingen gemaakt in de werkplaats voor particulieren.

Azzurino : Sieraden Groothandel

ZienXL, Samenwerken onder één dak, huisvest per 1 september Azzurino groothandel in
1. Sieraad onderdelen,
2. Kralen
3. Swaroski elementen.
Meer dan 10.000 artikelen worden de komende 2 weken verhuist naar het gebouw ZienXL. Het is een enorm omvangrijke klus maar het begin is reeds gemaakt……. Voor meer informatie www.azzurino.nl.
Per 1 september heeft Jeroen Krijger het bedrijf Azzurino officieel overgenomen van Mart Krijger. Mart Krijger is een ware kunstenaar. Hij gaat zich volledig toeleggen op het creëren van decoratieve panelen. Deze schitterende panelen, bestaande uit kleine tegeltjes met bedekt met natuurlijke materialen, worden over de hele wereld verkocht en sieren menige huiskamer of slaapkamer in Dubai, Zuid-Korea of Zuid-Frankrijk. Zie Martin Krijger

ZienXL Ramon Bruin: Kunstenaar Optisch Illusionisme

Ramon Bruin, in 1981 geboren te Alkmaar, tekent en schildert al zijn hele leven. In 2012 leidde dit tot een wereldwijde doorbraak met zijn stijl ‘Optisch Illusionisme’. Deze stijl is in meer dan vijftig landen beschreven in kranten en nieuwswebsites als New York Daily News, The Huffington Post (UK) en The Herald Sun (Australië). Optisch Illusionisme is een stijl waarbij tekenen en fotografie gecombineerd wordt. De tekeningen zijn op zichzelf vervormd en in een specifiek perspectief getekend. Als de tekening gefotografeerd wordt onder een bepaalde hoek, ontstaat de illusie van diepte en komt de tekening tot leven.

U bent van harte welkom want er is weer veel te ZienXL!

ZienXL
Smuigelweg 1b
1704 PX HEERHUGOWAARD