ZienXL open dag 2 november 2014

2014 ZienXL Open Dag: Zondag 2 november


Open dag ZienXL, Samenwerken onder één dak,  zal plaatsvinden op Zondag 2 november 2014 van 12.00 tot 16.00. ZienXL realiseert interieurprojecten voor de Het Nieuwe Werken, Horeca en Zorg. Tevens worden er maatwerkoplossingen voor particulieren gemaakt: inloopkasten, keukens, eiken uitschuiftafels etc. ZienXL ondernemers zijn gespecialiseerd in sfeervolle inrichtingen. Tevens worden er door andere ZienXL ondernemers aanvullende diensten aangeboden in het gebouw ZienXL: marketing, administraties, webshops maken  etc. U kunt speciaal kennis maken met alle ZienXL ondernemers en genieten van een rondleiding door het hele gebouw ook de prachtige werkplaats.

  • Bij binnenkomst ontvangt u een gratis lot:  Iedere heel uur worden er loten getrokken met leuke prijzen en  de kinderen mogen zelf een armbandje maken van de prachtige kralen van Azzurino.
  • Dames en heren krijgen gratis speedstyle advies over persoonlijke kleur en styling op die dag en het effect op je uitstraling en imago. Deze mini-workshop wordt gegeven door de dames van Dress-to-Impress, Nicole en Elisabeth, tussen 12.00 – 14.00.
  • Iedereen is welkom!

ZienXL Open dag: Sale showroomstoelen

ZienXL, Samenwerken onder één dak, organiseert een Sale van showroom model stoelen. Wil jij ook zo’n gezellige tafel met allemaal verschillende stoelen? Grijp je kans en kom zondag 2 november langs.

ZienXL Open dag: Azzurino Groothandel Kralen

ZienXL, Samenwerken onder één dak, huisvest per 1 september Azzurino: groothandel in
1. Kralen
2. Swarovski Elements
3. Sieraad componenten
Sinds 1971 is Azzurino een zeer innovatieve leverancier van kralen en toebehoren. Exotische culturen die hun oorsprong vinden in verre oorden, de mix met hedendaagse mode-trends en de intensieve samenwerking met onze klanten zijn de componenten voor een steeds interessant en vernieuwend assortiment.

ZienXL Open dag: Ramon Bruin

Ramon Bruin, in 1981 geboren te Alkmaar, tekent en schildert al zijn hele leven. In 2012 leidde dit tot een wereldwijde doorbraak met zijn stijl ‘Optisch Illusionisme’. Deze stijl is in meer dan vijftig landen beschreven in kranten en nieuwswebsites als New York Daily News, The Huffington Post (UK) en The Herald Sun (Australië). Optisch Illusionisme is een stijl waarbij tekenen en fotografie gecombineerd wordt. De tekeningen zijn op zichzelf vervormd en in een specifiek perspectief getekend. Als de tekening gefotografeerd wordt onder een bepaalde hoek, ontstaat de illusie van diepte en komt de tekening tot leven.

ZienXL Open dag: VIP party

ZienXL, Samenwerken onder één dak, nodigt haar speciale gasten uit voor de VIP afterparty op zondag 2 november van 16.00 – 18.00.

ZienXL open dag: Iedereen is welkom !

U bent van harte welkom want er is weer veel te ZienXL!
ZienXL is een sfeervol Business Centre waar meerdere ondernemers Samenwerken onder één dak. De lokatie ZienXL wordt ook gebruikt voor vergaderingen, workshops, events en workshops zoals Interieurstyling, Tapas maken, Persoonlijk kleuradvies of styling.

ZienXL Business Centre
“Samenwerken onder één dak!”
Smuigelweg 1b
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.